Ti hogy látjátok a környezetetekben? Anyukák mennyire híztak el gyermekük, gyermekeik születése után?
2 olyat ismerek aki kifejezetten elhízott. Az egyik nővérem,ő rengeteg kaját képes betermelni, a másik egy ovis anyuka- nála nem tudom, lehet pajzsmirigy betegség is,mert nagyon durván szedett fel magára.
A környezetemben inkább az jellemző,hogy hamar vissza nyerik a régi súlyt.
A diéta nem fogyókúrás módszer,ha hosszú távra gondolkozik valaki! Az a jojó effektust eredményezi!
A testmozgás az,ami jó!!!! Mellette lehet "bűnözni" azért igaz ésszel,de a kifejezett diéta nem hoz eredményt!
" Most tápláló, mindenben gazdag ételt kell főznünk és a maradékot is bizony nekünk kell megenni... A gyerekek mozognak, kell a kalória, mi is benyelünk egy-két pogácsát, ha nem esznek, akkor meg azért, hogy ezzel unszoljuk őket, hogy anyának is ízlik.. :-)"
Igen, ezeket hívják kifogásnak :)
tápláló étel? mit értesz ezen?
nekem 3 pici gyerekem van, 1,5-3-5 évesek és müzlit, rozskenyeret, sonkát, főtt-párolt zöldséget, csirkemellfilét, halat, főzelékeket és társaikat főzöm nekik és nem gondolnám,hogy ezek hízlalóak. szerintem fontos az egészséges étel, pont ezt látván mutatunk példát nekik. és igen, márcsak azért is fontos kérdés a kövérré hízás , mert egészségügyi problémákat is felvethet egy bizonyos hízás felett. gyerekeinknek példát kell mutatnunk, nem gondolnám, hogy igénytelenül elhízott szülők, azok jó példák és valóban kifogás, ha valaki a gyerekeire hivatkozva hagyja el magát. és itt nemcsak az elhízásra gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!