Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire normális, hogy...

Mennyire normális, hogy megbántam hogy gyereket szültem?

Figyelt kérdés
17 évesen szültem az elsőt, azóta született még 2 gyerek. Megbántam. Csak tengődök, olyan vagyok mint egy robot. Kiégtem. Anyagilag is csak nőnek a gondok. Elegem van.
2014. márc. 27. 15:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
71%

Persze mert neked mind a 3 véletlen lett gyógyszer és óvszer mellett.

16 évesen normális ember szűz és nem kell elvetetni semmit.

2014. márc. 27. 20:32
 32/44 A kérdező kommentje:

Így van ahogy mondod. Korai volt.

Viszont jogosnak érzed, hogy engem kikiáltottál k..vának?

Merthogy én ugy értettem, hogy anyós az. Konkrétan pénzért szexel. Ne haragudj de én ezért írtam hogy csak a párommal voltam vagyok és leszek.

2014. márc. 27. 20:36
 33/44 anonim ***** válasza:
Neked sincs több jogod más szidni akármilyen,mégis felnevelte a gyerekét, ami nem sikerülhetett olyan rosszul ha te a gyerekét választottad 3 gyereket apjának.
2014. márc. 27. 20:39
 34/44 A kérdező kommentje:

Oh, tudnék mesélni. A 7 gyerekéből 2 gyivibe nőtt fel.

Tehát. Egyik nap el szerettünk volna menni sétálni a párommal. Anyós megigérte hogy eljön. Csakhogy épp .....-ni ment helyette. Azt mondod ez természetes dolog?

2014. márc. 27. 20:42
 35/44 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozni ment ha az a munkája hát az,most mit érdekel engem. Gyereknevelés elsősorban a szülők kötelessége.Pár órára fizessetek meg babysittert.
2014. márc. 27. 20:44
 36/44 A kérdező kommentje:
nem is lenne gond. menjen. de akkor miért igértemeg hogy jön?
2014. márc. 27. 20:45
 37/44 anonim ***** válasza:
Még mindig nem válaszoltál arra hogy jön ki a 157 ezer????
2014. márc. 27. 21:38
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

oh, szombathelyi anyuka megint feltűnt.

ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem csoda, hogy besokalltál. amilyen életed van, én már rég kikészültem volna.

valamit javult a helyzet a lakás cserével?

(merthogy ugye 27nm-en aktatok még 1 éve)

már nagyon sok kérdésednél leírtuk, hogy menj el esti gimibe, szerezd meg az érettségit. úgyis otthon leszel még jó pár évig, addig legalább tanulj, ha majd 30 évesen lejár a GYET-ed, akkor tudj valamit kezdeni magaddal. addig is emberek között vagy és lesz mivel elütnöd az időd

2014. márc. 27. 21:41
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Szóval anyósod a hibás, mert TE szültél 3 gyereket, és TE besokalltál? Tudod, mindenki annyit vállaljon, amennyit bír...

Ja, és sétálni gyerekekkel is lehet!

2014. márc. 27. 21:45
 40/44 zabmester ***** válasza:
56%
Én igazából azt sem értem, hogy miért nem kaptatok még soha gyermekvédelmi kedvezményt. Az oké, hogy három gyerekre alaphelyzetben csak a félárú étkeztetés jár, viszont a ti jövedelmi viszonyaitok mellett járna a teljes térítésmentesség is, mert nagyon alacsony az egy főre eső jövedelmetek. Szerintem a gond inkább a nyomtatvány rossz kitöltése lehetett, vagy bizonyos igazolások hiánya, de ebben mindenképpen segítenek a területileg illetékes családsegítőben, ha kéred. Ott egyébként más téren is tudnának segíteni, ha szerencsés vagy, kaptok egy rátermett családgondozót, és ha együttműködtök vele, akkor valamit ki lehet hozni a helyzetből.
2014. márc. 28. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!