Mennyire normális, hogy megbántam hogy gyereket szültem?
Persze mert neked mind a 3 véletlen lett gyógyszer és óvszer mellett.
16 évesen normális ember szűz és nem kell elvetetni semmit.
Így van ahogy mondod. Korai volt.
Viszont jogosnak érzed, hogy engem kikiáltottál k..vának?
Merthogy én ugy értettem, hogy anyós az. Konkrétan pénzért szexel. Ne haragudj de én ezért írtam hogy csak a párommal voltam vagyok és leszek.
Oh, tudnék mesélni. A 7 gyerekéből 2 gyivibe nőtt fel.
Tehát. Egyik nap el szerettünk volna menni sétálni a párommal. Anyós megigérte hogy eljön. Csakhogy épp .....-ni ment helyette. Azt mondod ez természetes dolog?
oh, szombathelyi anyuka megint feltűnt.
ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem csoda, hogy besokalltál. amilyen életed van, én már rég kikészültem volna.
valamit javult a helyzet a lakás cserével?
(merthogy ugye 27nm-en aktatok még 1 éve)
már nagyon sok kérdésednél leírtuk, hogy menj el esti gimibe, szerezd meg az érettségit. úgyis otthon leszel még jó pár évig, addig legalább tanulj, ha majd 30 évesen lejár a GYET-ed, akkor tudj valamit kezdeni magaddal. addig is emberek között vagy és lesz mivel elütnöd az időd
Szóval anyósod a hibás, mert TE szültél 3 gyereket, és TE besokalltál? Tudod, mindenki annyit vállaljon, amennyit bír...
Ja, és sétálni gyerekekkel is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!