Hová költöznétek gyerekekkel? Városba társasházba vagy falura kertesbe?
Én egy harmadikra szavazok: tanya.
Lehet ezzel nem leszek népszerű,de mi például pont azért költöztünk tanyára,mert közel van a városhoz,autó nélkül is tökéletesen meg lehet oldani mindent.Közel a magálló,út mellett lakunk és nincsenek "brazilok".Szomszédok is normálisak és itt 20 éves,100 négyzetméteres házat tudtunk venni annyiért,mint amennyiért egy városi 35 négyzetméteres felújítandót kapunk.
A városban kertes házat nem tudtunk volna venni,a környező falukba meg nem jó a buszjárat.Itt viszont nagyon sok busz megáll és kényelmesen el lehet jutni suliba/dolgozni.Egy kisebb város 7 km egy nagyobb nincs 20km.
Ti esetetekben én a "brazilok" jelenlétét mérlegelném;bár nem sok olyan hely van,ahol nincsenek.Én mindenképp kerteset vennék,de tényleg próbálnék olyan helyet keresni,ahol autó nélkül is lehet boldogulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!