Hol voltatok már nyaralni és mennyibe került (gyerekekkel)? Idei terv van már?
Ötleteket gyűjtök, bár nekünk csak belföld jöhet szóba, mivel még van 1 év lakáshitelünk, a Szép-kártyára viszont kapunk 250e Ft-ot.
2 gyerek van, 7,5 és 4,5 évesek lesznek nyáron.
Zalakaroson voltunk már 2x, az nagyon bejött mindenkinek, viszont jó lenne mást is kipróbálni :)
Köszi!
Mi idén megyünk először családostól nyaralni
Gyenesdiás az uticélunk
A balaton mellett van..Katalin hotel a neve ahol leszünk
Baba-és gyerekbarát szálloda
Nézd meg..stuper egy szálloda
Kisfiunk egyébként most 17 hós,akkor lesz 21 hós
három helyen voltunk eddig a gyerekkel
2 éves korában gyopárosfürdő hotel corvus aqua
3 éves korában gyula,családi wellness hotel
4 éves korában mórahalom colosseum hotel
a gyulai nyaralásunk volt a legjobb.mindhárom szálloda nagyon jó volt,de a gyulaiban volt ingyenes gyerekmegőrzős játszóház,így nyugodtan tudtunk mi is vacsorázni.mondjuk csak napi fél órát töltött ott egyedül,amíg megvacsoráztunk,utána vittük felhogy ő evett,és már nem bírt az asztalnál ülni.a város nagyon jó,rengeteg a program,látnivaló,én oda visszavágyok.a wellness részleg teljesen kielégített minket,így a várfürdőbe nem is mentünk.a szobában nagyon jó volt,hogy egy kihúzható kanapé volt a pótágy,így nem foglallta el a fél szobát a pótágy,reggel összecsuktuk,este kinyitottuk
gyopároson egy zárt folyosó köti össze a szállodát az élményfürdővel,de kellett belépőt fizetni,az kedvezményes volt.a város nem tetszett annyira
mórahalmon nagyon jó volt a welnness,volt saját is,de ingyenesen át lehetett menni a fürdőbe,ami hatalmas volt,rengeteg kinti és benti medence.a szlloda napozóteraszáról lehetett kimenni.nagyon volt a kaja.volt egy játszószoba is,de elég szegényes volt a játék választék,és nem volt megőrző.a város elég kicsi,igazából szinte semmi látnivaló.kerózni voltunk a városban a szállodában lehetett bérelni,volt gyerekülés is.szeged viszont nyolc kilométer,oda szinte minden délután bementünk csavarogni,gyönyörű város,ott is rengeteg a látnivaló és program.és olcsób volt,mint a gyulai.
idén július közepén noszvajba megyünk az oxigén wellness hotelba.erről még nem tudok nyilatkozni,csak amit a honlapjukon olvastam.
mi teljes panzióval szoktunk menni,mert a programunk szinte mindig ugyanaz.reggeli után délig fürdés,aztán ebéd,utána szieszta,délután városnézés
ja és szegeden nagyon jó vadaspark is van,nagyon tetszett
én is néztem gyenesdiáson a katalin hotelt,amit írt valaki,de az iszonyat drága
meg bikalt is néztem tavaly,a hely nagyon tetszik,de mórahalmon teljes panzióval voltunk annyiért,mint ott a pélpanzió,és nagyon messze is van hozzánk(debrecen)
mindent összevetve gyulára szavazok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!