Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elmennétek dolgozni kisgyer...

Ti elmennétek dolgozni kisgyerek mellett, ha a párotok azt szeretné, hogy ne menj?

Figyelt kérdés

2,5 éves a kisfiam,visszahivtak a m.helyemre dolgozni 6 órában, csak még nem jár oviban, nagymamának kellen addig vigyázni rá(nincs más lehetöség)de aférjem azt szeretné, hogy inkább a gyermekeimmel legyek(a másik ovis)azokat rendezzem!

igazábol anyagilag nem lenne rá szükségünk, hogy a gyerekemnek nélkülözni kellene, mig távol vagyok.

2014. márc. 21. 12:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
csak a nagymama lenne megoldás, mert 5 nap mulva munkába kéne álljak.addig magánbölcsit keresni, meg beszokatni nem két nap.öszintén vágynék egy kicsit kimozdulni, ha már a kisfiam is oviba járna,ez nem lenne kérdés nállam.de igy nehéz.
2014. márc. 22. 08:47
 12/12 A kérdező kommentje:

20:08 asnak, pont ugyanezt mondja a férjem is, hogy mehetek még dolgozni, ha kicsit nagyobbak lesznek.

egyébként nem vagyok egy otthon ülös anyuka, aki azt várja, hogy a férje tartsa el.

azért is kérdeztelek benneteket, hogy ki mit csinálna a helyemben, mert még jo magam sem tudom.hogy hogy lenne jobb ilyenkor.pont a déli ebéd, altatás is a mama feladata lenne.

2014. márc. 22. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!