A történet röviden annyi,hogy voltunk látogatóban anyósoméknál akinek van egy kutyája és utálja a gyerekeket.
Jeleztem és kértem,hogy a konyhából vigye ki a kutyát,mert morog a fiamra.Nem tette,egyszer utána kapott a fiam kezének,akkor kitette.
Elvitte exem a fiúnkat ismét hozzájuk,direkt megkértem,hogy figyeljen a kutyára.
Persze senki nem figyelte sem a kutyát sem a fiam igy megharapta a kutya a fiamnak a kezét.
Erre kiborultam és közöltem soha többet nem viheti el oda és kész.
Erre én lettem a sárkány aki mindenből problémát gyárt.
Szerintetek?
2014. márc. 18. 14:17
1/9 anonim válasza:
Nem reagáltad túl. Ugyanezt mondtam volna, és be is tartatnám. Ha a páromnak ez nem tetszik, sőt, szerinte a gyerekünk veszélyeztetése teljesen természetes dolog, akkor mehet a kutya mellé az anyukájához!
2014. márc. 18. 14:20
2/9 anonim válasza:
Én se szeretem, ha kint vannak a kutyák, ha a gyerekek az udvaron játszanak. Nehogy már a kutya legyen a fontosabb. Nemhogy arra kértem volna, hogy figyeljen a kutyára, hanem hogy zárják is el. Nem reagáltad túl, nekem volt olyan, hogy a babakocsiról szedtem már le a kutyát, mert muszáj volt már mosdóba bemenjek, de mindig kint voltam a babakocsi mellett, mert nem voltak a kutyát hajlandóak elzárni. Ráadásul, az én anyósoméknál 3 kutya is van.
2014. márc. 18. 14:24
3/9 anonim válasza:
Egyántalán nem reagáltad túl. Ugyanígy tettem volna. Ez azért durva, az anyós többe nézi a kutyáját, mint az unokáját. Nem képes legalább annyi időre kitenni, amíg ott van a gyerek.
2014. márc. 18. 14:29
4/9 anonim válasza:
Sőt, még fel is jelentheted. Mennyire komoly a sérülése? Kellett orvoshoz vinni? Összevarrták? Ha igen, jól őrizd meg ezeket a papírokat. Merthogy én se engedném a helyedben, és lehet ebből lesz még balhé az exszel.
Megjegyzem, engem is harapott már meg kutya, az arcomon. Engem össze tudtak varrni, de találkoztam már olyannal, akit nem. Ne várd meg, hogy így járjon a kicsi, egy életre nyomot hagy rajta.
2014. márc. 18. 14:33
5/9 anonim válasza:
Nekünk és apukáméknak is van kutyája. A miénk hátán fát lehet vágni, mindent eltűr a fiunknak, nagyon rendes kutya. Sajnos apuéké nem. Az egy elkényeztetett kutya, aki féltékeny a gyerekre. Egyszer sajnos rákapott a fiunkra, megkarmolta az arcát. Megkértük apu feleségét (övé a kutya), hogy ne engedje közel a kutyát a gyerekhez. Mondta, hogy ez természetes és azóta tényleg mindig elküldi a kutyát, ha ott vagyunk. Ez a normális viselkedés, nincs is gond köztünk ebből. Úgyhogy szerintem sem reagáltad túl, teljesen igazad van.
2014. márc. 18. 14:37
6/9 anonim válasza:
Komolyan nem értem az emberek egy részét, akiknek többet jelent egy állat, mint egy gyerek.
Ez a nagyi ajnározza a kutyáját nyugodtan, az unokáját meg felejtse el!
Téged semmilyen veszteség nem ér, ha kenyértörésre kerül a dolog, hidd el.
2014. márc. 18. 14:37
7/9 A kérdező kommentje:
Dacból nem tette ki először,mert imád ellenkezni,csak neki lehet igaza mindenben,és akkor is meg lettem szólva,hogy paranoiás vagyok.
Amikor a fiam kezé felé kapott a kutya akkor csendben maradt anyósom,leszidta a kutyát,h ejnye ezt nem szabad,és kirakta.
Másodjára ugye nem voltam ott náluk,és nem tudom konkrétan hol volt a kutya,de az eredményből következtetve senki nem figyelt egyikre sem.
2014. márc. 18. 14:38
8/9 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem lett komoly sérülés,lekezelték,ecsetelték stb.
Több esélyt nem adok arra,hogy komoly baja legyen a fiamnak.
2014. márc. 18. 14:42
9/9 anonim válasza:
Ugyanez van az en anyósomnal is, nála bűn raszolni a kutyára, akkor is ha kiveszi a cumit a gyerek szájából. Így hat az lett a vége, hogy mi nem megyünk oda, ha ő látni szeretne az unokáját akkor eljön hozzánk. Nem tetszik neki, es nem is azért van megsertodve, mert nem visszük oda a gyereket, hanem hogy ennyire nem szeretjük a kutyáját. Nem reagáltad túl, ha meg is harapta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!