Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hozzátok ment a...

Anyukák! Hozzátok ment a védőnő és a gyerekorvos amikor hazavittétek a babát? A mi védőnőnk azt mondja, hogy ez felesleges.

Figyelt kérdés
2014. márc. 16. 12:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

nekünk jött az orvos még aznap, megvizsgálta, de minek, kb annyit, mint a kórházban, megvan mindene, stb.

mondott pár hülyeséget, adjunk neki cukros vizet ha kevés neki 3 óránként a szopi, de nem szoptassam gyakrabban, vagy adjunk garzonteát!!! ettől eldurrant az egyam, de nem cseréltem le az orvost.

a védőnő másnap jött, aztán 6 hétig hetente, de minek??? ő is megnézte a babát, ugyanazt mondta, mint az orvos, egyszer, amikr jött, pont aludt, kb félórát várt, mire felébredt, közben szótlanul ült, én próbáltam beszélgetni vele, de csak egyszavas válaszokat adott. amikor felébredt a baba, akkor sem csinált semmit, csak elment. egyszer meg félórát vártunk a síró baba mellett, mert még nem járt le a 3 óra, én hülye, meg hallgattam rá, és nem szoptattam előbb. aztán rájöttem, hogy nincs baj a tejemmel, a baba is tud szopizni, csak gyakrabban kell neki, pár hét után beállt rendesen.

2014. márc. 16. 13:12
 12/24 gabszem ***** válasza:
én ugy tudom hogy kötelező a gyerekorvosnak és a védőnőnek kijönni mikor hazahozzuk a kicsit. nálunk még aznap jöttek is. a doki megvizsgálta a kicsit a védőnő meg gondolom terepszemlét tart. utána 2 hetente/havonta kellett menni a dokihoz/védőnőhöz tanácsadásra.
2014. márc. 16. 13:19
 13/24 A kérdező kommentje:
Nekünk azt mondta a védőnő, hogy a kórházban úgysem engedik haza a kicsit, ha nem egészséges.
2014. márc. 16. 13:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Falun lakunk. Csütörtök délután mentünk haza és péntek délelőtt jöttek mindketten.
2014. márc. 16. 14:18
 15/24 anonim ***** válasza:
A védőnőnek nem a gyereket kell ellenőriznie, hanem a körülményeket. Kötelessége, tuti beírta, hoyg kint volt nálatok is.
2014. márc. 16. 14:22
 16/24 anonim ***** válasza:

A gyerekdoki még aznap kijött.

Másnap jött a helyettes védőnő, mert a mienk éppen 3 hónapos szabadságon volt. 1 hetesen levittük a rendelőbe, mert a védőnő elfelejtette kitölteni a kiskönyvet és kíváncsi volt, hogy vissza nyerte-e a születési súlyát a baba. Akkor azt mondta, hogy a következő héten már lesz a mi védőnőnk, jönni fog biztosan. Már 8 hetes a kicsi, azóta sem jött.

Sajnos, a mi védőnőnk nem a munka hőse, minden környékünkön lévő anyuka panaszkodik, hogy nem jön, elérhetetlen, fogalmunk sincs, hogy mit csinál...

2014. márc. 16. 14:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Igen. Amikor hazahoztuk, aznap jött is a doki, másnap a védőnő. Aztán ő hetente jött kb 4-5-ször. A dokihoz később mi vittük havi 1-szer.
2014. márc. 16. 14:49
 18/24 A kérdező kommentje:
A védőnő és az orvos honnan tudta, hogy mikor mentetek haza?
2014. márc. 16. 14:55
 19/24 lcs ***** válasza:
telefonálni kell mindkettőnek aznap, amikor hazajöttetek. dokinak asszem 3 napon belül kéne odaérni, a védőnőnek meg másnap (7vége esetén hétfőn). védőnő ellát tanácsokkal, felírja a kiskönyvből a születési adatokat, megnézi a "kecót" :) gyerekdoki nálunk itt volt egy órát, nagyon alaposan átnézte mind a két gyereket, pucéran is, cuncit/kukacot, fülét, száját, tartását, kezét/lábát mindent :) bármit lehetett kérdezni, ha kellett valami recept, akkor felírta. utána védőnő jött asszem hetente, gyerekdokihoz havonta kellett vinni tanácsadásra :)
2014. márc. 16. 15:00
 20/24 anonim ***** válasza:
Te vagy köteles jelezni felé, hogy megszületett a gyerek és hazajöttetek.
2014. márc. 16. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!