Szerintetek elég fejlett a három hós babucim?
Szia. Ne aggódj, teljesen jó, amiket leírtál. Szépen fejlődik. Az, hogy 3 hónaposan nem alussza át az éjszakát nem gond. A foga elég hamar kijött, bár enyémnek is 5 és fél hónaposan, de neki egyszerre kettő, a harmadik most a napokban és a többi is folyamatosan jön. Megértem, hogy aggódsz, én is szoktam, szintén első gyerek, 21 évesen, de ameddig a védőnő vagy az orvos nem mondja, hogy valami nincs rendben addig nem kell aggódni, élvezzük a velük töltött időt és örüljünk annak amit épp megtanulnak.
10 hónapos kislány anyukája
Pont ennyit kell tudnia a babádnak.
"ülésbe huzva tartja pici fejét." ezt viszont nem és ezt szigorúan tilos csinálni. A védönö és az orvos ezzel azt nézi, hogy a gyerek képes-e tartani a nyakát, de neked ilyet nem szabad csinálni. A nyaka fejlettlen még, könnyen megrokkanthatod, fájdalmat okozhatsz.
Ülésbe sem szabad felh´zuni, és félülésbe sem. Majd kb 8 hósan felül magától akkortól szabad.
Szia!
Nem óriás a súlyát illetően,de bőven nem kicsi.Lányom 3hós státuszon 6390gramm volt és kb ő is 66 centi.Amit tud a babád,az bőven elég.Keveset eszik az enyémhez képest,de én hallgattam mindig,hogy sokat eszik,szóval nektek tökéletes szerintem.Nem kötelező átaludni az éjjelt minden babának,szóval ez sem gond :) Én a mázlisták közé tartozom,mert nekem már 7 hetes korától átaludta. Viszont ülésbe azért ne nagyon húzogasd,mert nem tesz jót a kis gerincének.Ha tartja szépen a fejét,akkor nem kell egyáltalán.Csak doki,védőnő szokta úgy megnézni,tartja-e.
Én meg egy semmi miatt nem aggódó (van pár testvérem szóval tudom,hogy felesleges aggódni,úgyis tudom magamtól ha baj van) szintén 21évesen szült anyuka vagyok,és a kislányom már 11hónapos :)
Fogak ügyben meg ha tényleg jön neki,és ki is bújik,akkor korai :) Fordulnia meg nem kell tudni még oldalra sem feltétlen,nem hogy hasról hátra vagy hátról hasra :)
4. vagyok
Bocsi látom kijött a foga,nem jön...Szóval akkor fog ügyben hamari volt a babud .
Ülésbe húzni szabad, nekem is ajánlották ortopédián és a védőnő is javasolta, de csak napi pár alkalommal, hogy meg ne erőltesd.
Amit nem szabad az az ültetés, az ülésbe húzással nem teszed tönkre a gerincét, pár mp az egész folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!