Miért van az, hogy gyerek születése után sok kapcsolat tönkremegy?
Beszélgess! Hogy lenne vita a vége?
A politikáról, a hóról, a szomszédról a fociról meg az irodalomról beszélgessetek! Ha ennek vita a vége, az még jó is! Nme kell mindig egyet értenetek!Meg az ő munkájáról is.
És hogy mit szeretne.
Vedd elő a régi emlékeket "Emlékszel.." csak a szépet. Ennek nem lehet vita a vége. Tedd ki a fotóitokat, amin boldogok voltatok, Azt is hozd elő! "emlékszel, mikor vitorlázi mentünk, és a Béla olyan béna volt, de te megoldottad :)
Meg kell őt dicsérni!
Ha tesz valami erőfeszítést, vedd észre, és tedd szóvá, ilyen jó az neked.
Pl. hazahozza a fizut, vagy akár csak 10 dkg párizsit: De jó, hogy így gondoskodsz rólunk!"Köszi""Édes vagy"
Ne fukarkodj a dicsérettel. A legkisebbeet is észre kell venni. Pozitív megerősítés! Ez mindenkire hat. A combod miatt ne aggódj!
És eg yúj frizura, tényleg, a lekeddel is csodát tesz. És fesd ki akörmöd, ha nem szoktad is.
A férfinak a látvány és a vöröshússal tele has már 80% szerelem! S még tíz, ha nem beszélsz hozzá, míg a meccs megy.
én ugyan még csak kismami vagyok, ezért nem nagyon tudok véleményt mondani, de annyit tudok, hogy nem kell megváltoznod (szexi fehérnemű a pamutbugyi helyett), a férfi téged lát, akármit is veszel fel, az enyém ugyanúgy kíván engem szakadt cuccban is, mint estélyiruhában (Persze férfije válogatja)
Csak egy ötlet: biztosan van valami, amitől te másabb vagy, mint bármelyik másik nő. Én például a férjem szerint isteni pizzát sütök. Garantálom, hogy ha leültetem az asztalhoz a saját sütésű pizzámmal meg egy pohár vörösborral, utána azt tehetek vele, amit csak akarok. Szó szerint. Szóval nem mindig a szexi ruha a megoldás. Gondolkodj és légy nagyon kreatív. És eszedbe se jusson, hogy a ti kapcsolatotok tönkremenésre van ítélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!