Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy gyerek...

Miért van az, hogy gyerek születése után sok kapcsolat tönkremegy?

Figyelt kérdés
5 hónapos a kislányom, 4 éve vagyunk együtt a férjemmel, szerettük volna a babát és ő jött is, az első egy hónap nagyon szép volt, mostanában mint akit kicseréltek, nem ismerek rá a férjemre, a kislányunkat nagyon szereti de úgy érzem mintha engem már nem szeretne,sokat dolgozik általában este van mire hazaér, ezért elég keveset vagyunk együtt. Nagyon kétségbe vagyok esve mert nem szeretném, hogy a kislányom apa nélkül nőjön fel. Mit tehetnék?
2009. dec. 15. 09:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess! Hogy lenne vita a vége?

A politikáról, a hóról, a szomszédról a fociról meg az irodalomról beszélgessetek! Ha ennek vita a vége, az még jó is! Nme kell mindig egyet értenetek!Meg az ő munkájáról is.

És hogy mit szeretne.

Vedd elő a régi emlékeket "Emlékszel.." csak a szépet. Ennek nem lehet vita a vége. Tedd ki a fotóitokat, amin boldogok voltatok, Azt is hozd elő! "emlékszel, mikor vitorlázi mentünk, és a Béla olyan béna volt, de te megoldottad :)

Meg kell őt dicsérni!

Ha tesz valami erőfeszítést, vedd észre, és tedd szóvá, ilyen jó az neked.

Pl. hazahozza a fizut, vagy akár csak 10 dkg párizsit: De jó, hogy így gondoskodsz rólunk!"Köszi""Édes vagy"

Ne fukarkodj a dicsérettel. A legkisebbeet is észre kell venni. Pozitív megerősítés! Ez mindenkire hat. A combod miatt ne aggódj!

És eg yúj frizura, tényleg, a lekeddel is csodát tesz. És fesd ki akörmöd, ha nem szoktad is.

A férfinak a látvány és a vöröshússal tele has már 80% szerelem! S még tíz, ha nem beszélsz hozzá, míg a meccs megy.

2009. dec. 15. 11:29
 22/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, aranyosak vagytok, minden jót kívánok nektek:)
2009. dec. 15. 12:00
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

én ugyan még csak kismami vagyok, ezért nem nagyon tudok véleményt mondani, de annyit tudok, hogy nem kell megváltoznod (szexi fehérnemű a pamutbugyi helyett), a férfi téged lát, akármit is veszel fel, az enyém ugyanúgy kíván engem szakadt cuccban is, mint estélyiruhában (Persze férfije válogatja)

Csak egy ötlet: biztosan van valami, amitől te másabb vagy, mint bármelyik másik nő. Én például a férjem szerint isteni pizzát sütök. Garantálom, hogy ha leültetem az asztalhoz a saját sütésű pizzámmal meg egy pohár vörösborral, utána azt tehetek vele, amit csak akarok. Szó szerint. Szóval nem mindig a szexi ruha a megoldás. Gondolkodj és légy nagyon kreatív. És eszedbe se jusson, hogy a ti kapcsolatotok tönkremenésre van ítélve.

2009. dec. 15. 17:13
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindnkinek a válaszokat, aranyosak vagytok és sokat segítettetek a válaszaitokkal:)
2009. dec. 16. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!