Miért van az, hogy gyerek születése után sok kapcsolat tönkremegy?
Szia.
Sajnos én is pont ugyan ebben a cipőben járok. Úgy érzem, hogy a páromnak már nem kellek, csak a gyerek miatt van mellettem. Régen minden nap együtt voltunk, most hiába bújok oda, kezdeményezek, mindig elutasít. 2 hónapja nem voltunk együtt. Én is sokat változtam, a testem csúnya lett, szerintem undorodik tőlem és azért nem közeledik. Próbálj meg leülni vele megbeszélni, hogy miért lett ilyen. Hátha neked sikerül kihúzni belőle a választ. Nekem nem sikerült.
Velünk is hasonló volt a helyzet. Én erre mindíg felhánytorgattam az én gondjaimat (szinte napokon keresztül csak reklamáltam, csoda, hogy tűrte). Egyszer leűltem elé és megkértem, hogy akkor most Ő modja meg, hogy mi a gondja. Na, erre a fejemhez vágott olyan dolgokat, amikre nem is gondoltam. Tátott szájjal hallgattam végig a reklamálni valóját. Aztán megbeszéltük a dolgokat, hogy nekem és neki miben kellene változnunk, változtatnunk. Másnap az új elvekkel ébredtünk.
Szerintem a legnagyobb ok az lehet, hogy a babámat jobban szeretem, mint Őt. Nemtudom, ha lesz még egy gyermek, akkor a legkissebbet fogom szeretni, Ők meg mennek a feledésbe?
Biztos ebben is van valami, hogy azt látják amit sugárzunk feléjük. Nekem nagyon csúnya lett a hasam, combom, fenekem, utálom magam. De megpróbálom elfogadni, hiába a férjem mégs szégyenlem magam előtte, mert csúnyának tartom a testem.
Beszélgetni nem tudunk,mert ahogy már írtam vita a vége.
De úgy látom sajnos nem vagyok egyedül ezzel a dologgal.
Hülyeséget kérdezel. Ha ezt mondja, akkor semmi baja.
Ne a kapcsolatotokról beszélgess vele, hanem az őt érdeklő, meg atéged érdeklő dolgokról!
Lazán! Menj el fodrászhoz, és vegyél eg yúj ruát, az fel fog dobni! Spórold ki a konyhapénzből! Ha folyton cseszteted, az nem beszélgetés!
Vegyél egy mély levegőt, fesd ki a szemed, és sziporkázz egy kicsit! Lazán, önnyedén!
Ez mindenkinek teszik. 4 hónap alatt nem mehetettt tönkre az a kapcsolat!
Csak ne nyaggasd, kellemes estét csinálj! Ne piszkáld, hanem légy olyan, akihez jó szólni! Ha hazajön, ne támadj neki, várd meg, míg magától előjöna "barlangjából" Vaygis ő kezdje a beszélgetést, de teremts rá lehetőséget.
Ne válságmegbeszélést, hanem kis gésás kikapcslódást!Fenének van kendve folyton szenvedni!
Jó zene, illatos lakás, szépe felöltözött feleség - és süss egy jó darab húst! Amíg azt meg nem ette, ne csesztesd! Adhatsz eg ykis bort is, Ha kérdi, mi ez, csak mosolyogj sejtelmesn, s éjjel váltsd valóra a reményeit :)
A fenti könyv nagyon hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmaz. Könyvtárakban is megvAn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!