Ugye van olyan pár rajtunk kívül is, amelyik kapcsolat nem ment szét a gyerek születése óta?
nekünk csak erösebb lett a kötelék :) mindketten imádjuk a pici lányunkat és egymást is. 3-4 év múlva jön a kistesó is!
22/L
Van, szerencsére.
A barátnőmék még jobban is élnek, mint a gyerek születése előtt. Apa ugyanúgy kiveszi a részét a gyereknevelésből, nem degradáló levinni a kisfiút a játszótérre munka után, mennek vele nyaralni, kirándulni, kicsit több szervezés, de megoldják. Van,hogy a nagymamánál vagy az unokatesóknál alszik a gyerek, ők meg kettesben csinálnak programot. :)
Mi 11 éve ismerjük egymást, 6 éve vagyunk házasok, 4 és 2 évesek a gyermekeink.
Nagyon boldog, kiegyensúlyozott család vagyunk, minden problémát megbeszélünk. Én ugyanúgy szeretem a férjem, mint az első időkben, s abban is biztos vagyok, hogy ő is így érez irántam!
A gyermekeinken látszik, hogy harmonikus családban élnek, sokan meg is jegyzik. S ha netalán vitatkozunk (persze ez is elő szokott fordulni), akkor a nagyobb gyermek szól, hogy ne veszekedjetek!
Nálunk a jó házasság titka a megértés, ha kell változtatunk szokásainkon (nagyon nehéz felnőtt fejjel), s bár sokan megvethetnek, de nálunk nem él az a szabály, hogy a gyerek az első. Figyelembe vesszük, hogy mi az ő kívánsága, de azért vagyunk a szüli, hogy megtanítsuk a szabályokra, korlátokra. Én pl ha éjjel jut eszébe, hogy tejbegrízt szeretne, akkor nem állok neki főzni, hanem megbeszélem vele, hogy annak mikor van ideje!
A legfontosabb a családban a beszélgetés, ez hiányzik a mai párok és gyermekek életéből! Olyan beszélgetés, amikor tényleg meghallgatjuk a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!