Ugye van olyan pár rajtunk kívül is, amelyik kapcsolat nem ment szét a gyerek születése óta?
Nálunk is minden rendben a baba megszületése óta, pedig csak másfél év telt el az első találkozás és a szülés között. azóta jön a második gyerek is. Nem mondom, hogy mindig könnyű, néha kiborulok annyit vagyok egyedül, az élettársam annyit dolgozik, hogy lényegében sosem látjuk, de annyira szeretjük, én is meg a lánya is, hogy eszem ágában sincs itthagyni, szerintem neki sincs eszében elzavarni minket:-)
Én úgy gondolom, hogy azok a kapcsolatok amik tönkremennek nem a gyerek miatt, az esetleg vagy csak kifogás vagypedig felerősítenek más eddig szunnyadó vagy eddig elviselhető vagy félresöpört problémát.
Érdekes és tanulságos dolgokat írtok. Mondjuk én hajlamos vagyok akkor is úgy nézni a dolgokat az életben, hogy félig teli van a pohár (szerintem ezért nem golyóztam még be egy-egy nehezebb időszakban:)..
Arról elfelejtettem írni, hogy semmi segítségem nincs. Nagyszülők 200 km-re, testvérek szintúgy, a férjem pedig 2 állásban dolgozik, mindent nekem kell megoldanom itthon illetve a kisfiammal kapcsolatban. Nem mondom hogy könnyű, de vannak akiknek több a gondjuk van, illetve rosszabbul élnek meg helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!