Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik tipus a...

Szerintetek melyik tipus a helyes?

Figyelt kérdés

1: anyatejes(lefeji) vagy tápszeres a baba. eljárnak a baba mellett rendszeresen kikapcsolodni,kettesbe lenni.Ilyenkor nagyszülő vigyáz a gyerekre. Néha ott is alszik.

2: a gyerek amig szopik vagy 1-3 éves koráig nem mennek a szülők sehova,a gyerek velük van mindig.

2014. márc. 14. 13:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem mert baràtnőm a 2 tipusú anyuka. A férj nekünk panaszkodott hogy de jó nekünk hogy mi eljárunk. Mert az a párja azt olvasta! hogy az a jó anya aki ki se monzdul szintana baba nélkül mert hogy ilyenkor csak anyára van szüksége,nem ad cumisüveget stb...

Mi kimozdulunk már pár hójapos kora óta,de nem mi kezdeményeztük hanem a nagyszülők akarták nagyon. Szóval pár hónaposan még csak amig vásároltunk volt ott a lányunk aztán egyre hosszabb ideig. Most 20 hónapos és kéthetente szombaton ott alszik. És mi lettünk leszolva hogy ez milyen dolog már.

2014. márc. 14. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy kicsi babát miért akarna akár ki is lepasszolni hogy akár egy napra/ éjszakára is ?

Egyébként semmi nem fekete vagy fehér :-)

A ciciből táplált gyermeknek sem lesz semmi baja,ha pár órára pl a nagyszülőknél hagyod egy kis lefejt tejjel és akkor cumisüvegből kapja meg.

Egy olyan pici baba mellett,aki csak anyatejes/tápszeres,nem hinném hogy ott akarna valaki hagyni a nagyszülőnél akár egy egész éjszakára! - vagy csak én vagyok ilyen begyepesedett,hogy nem tudnám még most sem elképzelni,hogy ne aludjak egy szobában a 13 hónaposommal... :-)

A 2. esetben... nem tartom reálisnak ezt az 1-3 éves határt. Az teljes mértékben a szülőkön függ,hogy egyáltalán el akarnak e menni valahova,vagy lenne e lehetőségük elmenni (pl az apuka sokat dolgozik,rosszul állnak anyagilag,nem tehetik meg hogy elmenjenek pl színházba,vagy csak pizzázni egyet- mert van ilyen,hidd el,nagyon sok!)

Egyik "típus" sem jobb a másiknál szerintem!

2014. márc. 14. 20:07
 13/14 anonim ***** válasza:

Most olvastam az utolsó kommentedet-nem tudom volt e előtte,nem néztem végig.

A Ti esetetek egész más! mert kezdetben ott van hogy pár hónaposan volt,tehát ez nem tudom mikortól volt pontosan,de pl amikor már nem kizárólag anyatejet/tápszert eszik a baba,akkor már megint más ha másra bízza az ember pár órára. 20 hónaposan elég nagy szerintem,hogy néha a nagyszülőknél aludjon.

Mint írtam,semmi nem fekete vagy fehér. :-)

Ha az ismerősöknek/barátoknak úgy volt a jó ahogy Ők csinálták,egészségükre. Nem lesz az Ő gyermekük sem jobb,sem rosszabb a Tieteknél! :-)

Mind ezt úgy írom,hogy nekem nem csak a 13 hónaposom van :-) és lassan 7 éve vagyok itthon gyermekkel :-)

Üdv: utolsó

2014. márc. 14. 20:12
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

én a kettes párti vagyok. Viszont hajlok az első felé, úgy ahogy a baba nő. Az első hónapok persze csak a babáé! ez nálam szent! de aztán a hozzátáplálás idejétől lehet rövidebb időre másra is hagyni.... olyan gyorsan felnő az a gyerek! aztán csak néz az ember, hogy már nem anyuci az első :) én szeretek a gyerkőccel lenni sokat! :)

2014. ápr. 3. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!