Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igy helyes lenne?

Szerintetek ez igy helyes lenne?

Figyelt kérdés

Jon a hosszuhetvege, a ferjem meg szabin lesz a jovo heten. Van egy 20 honapos lanyunk. Ugy volt, hogy lemegyunk egy par napra anyamekhoz, akik 220 km-re laknak tolunk, de ugy nez ki, hogy pont a jovo heten leszek a termekeny idoszakomban, es mivel tesot szeretnenk, nem gondolom, hogy az a legidealisabb, ha anyameknak vagyunk. Ezt o is abszolut megertette, sot felajanlotta, hogy egy par napra vigyuk el a gyereket, es vegre ki tudjuk pihenni magunkat, valamint nyugodtan koncentralhatunk a "babagyartasra". Nyilvan nem eloszor jott szoba az hogy egy par napot ott legyen veluk, de a ferjem eddig elzarkozott teljesen, mondvan hogy kicsi meg, nem beszel, pelenkas stb stb. Tegnap ismet felhoztam a tmat, eloszor nagyon vonakodott, de lattam rajta hogy neki is jol esne pat nap pihi, vegul ot perc mulva meg is kerdezte, hogy hogy gondolnam. elmondtam hogy mondjuk vasarnap elvinnek, kedden meg erte mennenk, ott aludnank egy ejszakat mi is, aztan szerdan haza. Beleegyezett, azt mondta ez igy megoldhato. Azt azert megjegyzem, soha senkinek nem "passzoltuk " meg le a gyereket, mert magunknak szultuk nem nagyiknak meg ilyesmi, de a gyerek imadja a nagyszuleit mindket oldalon, es nem az a bujos, csimpaszkodos hianyolos fajta, szoval barki konnyeden ki tudja elegiteni a szuksegleteit, nincs szuksege ahhoz kifejezetten rank. Tokeletesen le tudja kommunikalni mire van szuksege attol fuggetlenul hogy nem beszel meg ugy. Szoval arra gondoltam meg lehetne oldani, de ma reggel ugy ebredtem fel, hogy nem nem nem kizart, nem megy sehova. Miert van bennem ez az erzes? onzonek gondolom magam, amiert egyaltalan megfordult a fejemen hogy alig ket napot nelkulunk toltson.

Ti mit tennetek egyaltalan? El mernetek engedni?

2012. aug. 15. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen. Sőt! Kell néha egy kis gyerekmentesség. Ez nem önzőség!

Nekem 3 gyermekem van, mindhármat imádom, de évente kétszer mi is meg szoktunk szökni a férjemmel. Addig ők a mamánál vannak. Nem szabad csak a gyerekeknek élni (illetve de igen) de nektek szülőknek is foglalkozni kell egymással. Nálunk ez az évi 2x2 nap olyan, mint a megváltás :) Persze sokszor eszembe jutnak, de olyan jó néha felnőttes dolgokat csinálni :) ilyenkor szoktunk moziba, koncertre menni, kirándulni olyan helyre ahova a picikkel nem tudunk eljutni, stb.

Tehát hajrá!!! a kislányod pedig hidd el élvezni fogja a nagyszülői kényeztetést.

2012. aug. 15. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
2 nap nem a világ vége! Azért érzed ezt, mert nem szoktad "lepasszolni" őket! Igaz az én kislányom még kicsi ahhoz, hogy más vigyázzon rá, de én is rá merném bízni anyáékra,ha arról lenne szó!
2012. aug. 15. 09:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan,menjen.:)))
2012. aug. 15. 10:10
 4/4 A kérdező kommentje:
nagyon jol esik amiket irtok. tudom hogy igy van, es nem is a gyereknek lenne rossz hanem nekunk, es 2 nap aggodas lenne hogy mi van vele, igy meg aztan nem tudom megeri e. pedig jol esne vegre egy moziba elmenni, vagy vacsizni egy jo kis helyen, meg o is olyan szerencsere, hogyha egy szamara ismeretlen helyre megyunk is, azonnal indul felfedezni, es onnantol nem erdekli hogy hol vagyunk, mert a kivancsisaga es erdeklodese mindent legyoz, es egy szemernyi bizalmatlansag vagy felelem sincs benne az emberek irant, foleg hogy anyamekat meg nagyon szereti is. szoval ma meg beszelunk egyet a ferjemmel es eldontjunk.
2012. aug. 15. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!