Mit csináltok a sok babaételes kisüveggel? Jó valamire?
Köszönöm!
Lehet fagyasztóba tenni?
persze, fagyaszthatod az üveget. ha megtöltötted, ne legyen csurig, mert a fagyáskor kicsit fels szokott púposodni a cucc teteje. a fedőt is csak fagyás után szoktam rácsavarni és úgy elsüllyesztem a helyére a ládában...
amúgy mi is felhasználjuk. lekvár-dzsem, diós-mogyorós-mézes nyalánkság megy bele (pl karácsonyi ajándéknak szoktuk), szép kis textiles fedővel, meg kidekorálni üvegkontúrral-festékkel... de pedagógusnapra, ovó-dajka-tanítónéni névnapra is jól jöhet gyorsajándéknak.
A lányom a fűzéshez ilyenekben tartja a különböző színű gyöngyeit, anyukám fűszertartó készletet csinált belőlük. A nagypapi a műhelyben is használ párat (alátétek, aprószögek stb rendszerezéséhez).
Most a legutolsó karácsonykor házilag csináltunk belőlük a gyerkőcökkel "hógömböt" :) patikában vettem hozzá glicerint, a kupakba ragasztottunk kis műanyag állatkákat/figurákat,meg szórtunk glittert bele, összeragasztva becsavartuk és kész. nagy sikere volt!
Az oviba is vittünk be egy csomót, csináltak a babakonyhába "befőtteket", meg ezekben tartják a különböző szórásos technikákhoz az alapanyagokat pl mák, lencse meg hasonlók.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!