Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csináltok a sok babaételes...

Mit csináltok a sok babaételes kisüveggel? Jó valamire?

Figyelt kérdés

2014. márc. 14. 08:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Én beadom a a helyi általános iskolába. ott mindig örülnek mindennek. Vagy esetleg oviba.
2014. márc. 14. 08:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a kis adagos lekvárokat szeretem, így arra használom el, ha lekvárt teszek el :)
2014. márc. 14. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
én most előre főztem és daráltam le csirkemellet, és a pépet abba raktam bele, úgy fagyasztottam le. persze erre elég 10 db kb... legyen még egy pár tartalékba, de ha a fölöset bedobod a szelektív kukába, akkor is jót teszel már (azt újból feldolgozzák)
2014. márc. 14. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Anyumnak és mamámnak adom őket. Ők kérték, mert dzsemet szoktak bele tenni. Ezekből mi is kapunk vissza, így mindenki jól jár. Ha nem kellene nekik, akkor szelektívbe dobnám.
2014. márc. 14. 09:49
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Lehet fagyasztóba tenni?

2014. márc. 14. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:

persze, fagyaszthatod az üveget. ha megtöltötted, ne legyen csurig, mert a fagyáskor kicsit fels szokott púposodni a cucc teteje. a fedőt is csak fagyás után szoktam rácsavarni és úgy elsüllyesztem a helyére a ládában...

amúgy mi is felhasználjuk. lekvár-dzsem, diós-mogyorós-mézes nyalánkság megy bele (pl karácsonyi ajándéknak szoktuk), szép kis textiles fedővel, meg kidekorálni üvegkontúrral-festékkel... de pedagógusnapra, ovó-dajka-tanítónéni névnapra is jól jöhet gyorsajándéknak.

A lányom a fűzéshez ilyenekben tartja a különböző színű gyöngyeit, anyukám fűszertartó készletet csinált belőlük. A nagypapi a műhelyben is használ párat (alátétek, aprószögek stb rendszerezéséhez).

Most a legutolsó karácsonykor házilag csináltunk belőlük a gyerkőcökkel "hógömböt" :) patikában vettem hozzá glicerint, a kupakba ragasztottunk kis műanyag állatkákat/figurákat,meg szórtunk glittert bele, összeragasztva becsavartuk és kész. nagy sikere volt!

Az oviba is vittünk be egy csomót, csináltak a babakonyhába "befőtteket", meg ezekben tartják a különböző szórásos technikákhoz az alapanyagokat pl mák, lencse meg hasonlók.

2014. márc. 14. 11:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, sok ötletet kaptam :)
2014. márc. 14. 12:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Vegyél hozzá 2-3 nagyobb tubus üvegmatrica-festéket. Pucold le a címkéket az üvegekről. Az óvó nénik imádni fognak és kapsz anyák napjára egy szép kis vázát vagy sótartót :)
2014. márc. 14. 12:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi is csináltunk mécsestartókat belőle, de a java része ment a szelektívbe! :)
2014. márc. 15. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!