Baj ha 11 évesen már nagyon szeretnék babát nem most csak mondjuk 20 évesen? NEM MOST!
Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 20:15
1/12 anonim válasza:
20 évesen igen. Persze ez sokminden mástól is függ.
3/12 anonim válasza:
Nem baj, mindenki akkor vállal gyereket, mikor úgy érzi kész rá. Ha 20 évesen engedik az anyagiak úgy engedik. Én is 20 évesen vállaltam gyerekez, mivel az anyagaik engedték és tárá: Lett egy csodálatos 16 éves lányom. :)
4/12 anonim válasza:
Egyetértek az Előttem szólókkal! :)
5/12 anonim válasza:
Ha 20 évesen az anyagiak is engedik.* rosszul fogalmaztam.
6/12 anonim válasza:
Nem baj, szerintem aranyos :) 11 évesen még nem tudod megítélni, hogy 20 évesen milyen körülményeid, vágyaid, terveid lesznek, egyáltalán férjnél leszel-e vagy lesz-e megbízható társad, aki szintén szeretne már gyereket, lesz-e önálló lakhatásod, jövedelmed és még egy sor dolog. Mindenestre nekem szimpatikus, hogy családot szeretnél!!
7/12 anonim válasza:
Nem baj, hisz normális esetben még játék babáznod kellene.
8/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj, sőt ahogy előttem is mondták, nagyon aranyos :)
Természetes anyai ösztön ez, gondolj bele, a kislányok már pár évesen babáznak.
Én 7 éves voltam amikor a húgom született és folyton körülötte voltam. Meg mindig is magától értetődőnek éreztem, hogy szeretnék babát. :)
9/12 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj! De 20 évesen is csak akkor vállalj babát, ha úgy érzed, hogy ő a legfontosabb számodra és minden szükséges dolgot meg tudsz neki adni úgy, hogy közben nincsenek megélhetési gondjaid.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D
2014. márc. 13. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!