Rossz anya vagyok?
Ha sír, hát sír. Nem szokta meg. Nekem azt mondta a védőnő, hogy a minimum napi 2 óra levegőzés kötelező!
Még ma változtass! Rosszul viseled, ha sír?
Ne kenguruba tedd, hanem csatos hordozóba (SSC), vagy mei tai-ba, ezzel akár órákon át hordozhatod, nem lesz kényelmetlen még 1-2 évesen sem.
Azért az elég gáz, hogy levegőzni se viszed azt a gyereket...
Férjeddel nem ártana leülni beszélgetni, hogy mit vár ettől a kapcsolattól, miért menekül folyton otthonról.
Mert simán mehetnél te is ügyeket intézni míg ő vigyáz a gyerekre, az is egyfajta kikapcsolódás.
Nekem valami nagyon nem stimmel nálatok.
Jó, akkor csak a kérdésedre válaszolok:
Nem, velem sosem volt ilyen, mert én normális vagyok, a párommal is tudok kommunikálni, segít nekem mindenben és a gyerekemnek is a lehető legjobbat akarom.
ja aki leolt, az maradjon kussban értem én.
igen a gyerek üvölt, akinek van (vagy akinek nincsen) az is tudja!
de majd amikor jön a neheze, akkor majd zárd be a szobába, és ne tegyél vele semmit!
Kérdező! 2-es és 13-as voltam. Én ott szúrtam el, hogy én se vittem kocsiban, lévén örökké sírt. Én mindig este próbálkoztam, hogy akkor már nem olyan nagy a hőség, de ő akkor már fáradt volt ehhez. Mondjuk jóval kisebb is volt, mint 7 hónapos. Utána rájöttem, hogy mégis inkább délelőtt kell vele menni, és egy hangja nem volt.
A te babád már félig ültethető, tehát mindent láthat, és hidd el, hogy érdekelni fogja. Egyre kevesebbet fog sírni, pláne, ha Te sem görcsölsz rá, hanem élvezed a régi-új ingereket. És tényleg baromi fontos a levegő, mert akkor jobban is fog aludni. Tegyél játékokat, cumisüveget a babakocsiba és indulj el. Először egy kis körre, másnap 5 perccel többre, harmadnap még 5 perccel többre és így tovább! Ha belejöttök, vidd magaddal mindenhová!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!