Rossz anya vagyok?

Figyelt kérdés
Gyermekem 7 hónapos, azóta szinte ki sem tettem a lábam a házból, még az udvarra sem nagyon, mindig van bent mit csinálni. Férjem sokat dolgozik, ha nem, akkor ügyet intéz, hogy ne nekem kelljen a gyereket húzni-vonni. Sokszor már a meghülyülés határán vagyok. Ti voltatok így?
2014. márc. 11. 10:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha sír, hát sír. Nem szokta meg. Nekem azt mondta a védőnő, hogy a minimum napi 2 óra levegőzés kötelező!

Még ma változtass! Rosszul viseled, ha sír?

2014. márc. 11. 11:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne kenguruba tedd, hanem csatos hordozóba (SSC), vagy mei tai-ba, ezzel akár órákon át hordozhatod, nem lesz kényelmetlen még 1-2 évesen sem.

Azért az elég gáz, hogy levegőzni se viszed azt a gyereket...

Férjeddel nem ártana leülni beszélgetni, hogy mit vár ettől a kapcsolattól, miért menekül folyton otthonról.

Mert simán mehetnél te is ügyeket intézni míg ő vigyáz a gyerekre, az is egyfajta kikapcsolódás.

Nekem valami nagyon nem stimmel nálatok.

2014. márc. 11. 11:01
 13/32 anonim ***** válasza:
27%
Ne bántsátok már! Bajban van és segítséget kért tőlünk. Nem letolást.
2014. márc. 11. 11:02
 14/32 A kérdező kommentje:
Én csak azért viselem rosszul, ha sír, mert annyira bele tudja magát lovalni, hogy a végén már nem tudja abbahagyni szegény.
2014. márc. 11. 11:02
 15/32 A kérdező kommentje:
Köszi, 13-as, a többieknek: nem arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek a kapcsolatomról, stb. hanem hogy nektek volt e ilyen.
2014. márc. 11. 11:04
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 2 és fél hós, 2 hetes kora óta járunk ki (decemberi baba). Azóta minden öltözést végig üvölt, de ahogy elindul a kocsi, elalszik. Vannak ilyen babák, várom már én is jó időt, h ne kelljen ennyi cuccot ráadni.
2014. márc. 11. 11:07
 17/32 anonim ***** válasza:
85%

Jó, akkor csak a kérdésedre válaszolok:

Nem, velem sosem volt ilyen, mert én normális vagyok, a párommal is tudok kommunikálni, segít nekem mindenben és a gyerekemnek is a lehető legjobbat akarom.

2014. márc. 11. 11:08
 18/32 anonim ***** válasza:
86%

ja aki leolt, az maradjon kussban értem én.

igen a gyerek üvölt, akinek van (vagy akinek nincsen) az is tudja!

de majd amikor jön a neheze, akkor majd zárd be a szobába, és ne tegyél vele semmit!

2014. márc. 11. 11:09
 19/32 anonim ***** válasza:
Az én fiam is utál öltözködni, már előre görcsbe szorul a gyomrom, de én megoldottam azzal, hogy az itthoni ruhájára csak egy kezeslábast teszek, meg egy sapkát, be a mózesbe és indulunk is, nem adok nadrágot, kiskabátkát, kiscipőcskét, csak ennyit, jah meg kesztyűt, de azt már hozzávarrtam az overálhoz, különben leszedte róla. Én két hetes kora óta viszem magammal mindenfelé, és pár hónapos kora óta, ha megyünk valahova (volt munkahelyem, nagyobb bolt, rokon, orvos stb...) sokkal nyugodtabb utána itthon, látszik rajta, hogy elfárasztotta a sok új inger. Neked is könnyebb lenne, ha mennétek. Bár ha eddig nem szokta meg a babakocsit, most már nem valószínű, hogy meg fogja szeretni, max. ha már ülni tud és úgy nézelődhet a sportrészből kifelé, de addig tényleg próbálj meg másfajta hordozót, ami esetleg kényelmesebb neki. Neki is kell a levegő és neked is. Én nem is tudom, hogy eddig hogy bírtad ki. Én ha egy nap nem mehetek ki, már másnap érzem magamon, hogy hiányzik.
2014. márc. 11. 11:09
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! 2-es és 13-as voltam. Én ott szúrtam el, hogy én se vittem kocsiban, lévén örökké sírt. Én mindig este próbálkoztam, hogy akkor már nem olyan nagy a hőség, de ő akkor már fáradt volt ehhez. Mondjuk jóval kisebb is volt, mint 7 hónapos. Utána rájöttem, hogy mégis inkább délelőtt kell vele menni, és egy hangja nem volt.

A te babád már félig ültethető, tehát mindent láthat, és hidd el, hogy érdekelni fogja. Egyre kevesebbet fog sírni, pláne, ha Te sem görcsölsz rá, hanem élvezed a régi-új ingereket. És tényleg baromi fontos a levegő, mert akkor jobban is fog aludni. Tegyél játékokat, cumisüveget a babakocsiba és indulj el. Először egy kis körre, másnap 5 perccel többre, harmadnap még 5 perccel többre és így tovább! Ha belejöttök, vidd magaddal mindenhová!

2014. márc. 11. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!