Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ádám Máté névről mit gondoltok?

Ádám Máté névről mit gondoltok?

Figyelt kérdés
(mind a kettő keresztnév lenne)
2014. márc. 10. 11:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kicsit egybeolvad a két név, így hogy az egyik m-re végződik, a másik azzal kezdődik.

Muszáj mind a két név?

Külön-külön nagyszerűek, együtt kicsit furcsa.

2014. márc. 10. 11:39
 2/15 A kérdező kommentje:

Mindegyik gyerekemnek 2 neve van így nem szeretném, ha kilógna, de nem szeretnék se túl hosszú se túl extrém 2. nevet. Igen kicsit nekem is egybeolvadós, de eddig még ez tetszik a legjobban,

Köszönöm a választ!

2014. márc. 10. 11:41
 3/15 anonim ***** válasza:
nekem a 2 M sok egymásután. egyébként nekünk is Ádám lesz ha fiú.:)
2014. márc. 10. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
szia nekem is Ádámom van :) Én gondolkodtam anno a második neven ami Bence lett volna szóval Ádám Bence de végül csak az Ádám maradt :)Szerintem is sok a két M betű egymás mellett.
2014. márc. 10. 11:59
 5/15 anonim ***** válasza:
Az Ádám jó, a Máté nem. Inkább legyen a 2. keresztnév Roland, Tibor, vagy Bence.
2014. márc. 10. 12:04
 6/15 A kérdező kommentje:

A Bence nekem is tetszik, de a féltesómat így hívják így lehúztam. A Roland meg a Tibor is szép név de nem az igazi :)

Azért köszönöm :)

2014. márc. 10. 12:06
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindkét név szép, de fölösleges két keresztnév sztem
2014. márc. 10. 13:35
 8/15 anonim ***** válasza:

2 kedvenc nevem, a kisfiam Ádám :)

De a kettő egyben kicsit sok...

2014. márc. 10. 14:42
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha a vezetéknév engedi, akkor inkább Máté Ádám? Szerintem így nem olyan egybeolvadó...
2014. márc. 10. 14:47
 10/15 A kérdező kommentje:

Ádámot a férjem választotta így az biztosan marad első névnek, a második még azért képlékeny :)

Tudom sokak szerint felesleges a 2 keresztnév, de nekem és a húgomnak is van mi szeretjük a lányaimnak is van, anyukámnak is. Engem soha nem zavart, igazából írtam is, hogy a 2 keresztnév el van döntve csak a 2. még nem. Esetleg valakinek valami tippje?

2014. márc. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!