Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy kolléganőm (kor 37) azt...

Egy kolléganőm (kor 37) azt mondja ha a gyerekvállalásról van szó: ó ráérek arra még! Ez normális?

Figyelt kérdés

Csak hogy tiszta legyen: első gyerekről lenne szó, mivel még 1 sincs neki.

Egyedül él, ffi a láthatáron sincs.

Na most első gyerekre ráér erősen a 40 felé közeledve?

2014. márc. 9. 15:45
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért mondta,mert mégis mit mondjon,hogy nem szeretne akkor azonnal letámadtad volna a stílusod alapján,ha csak a kolleganőd még nem is barátnőd egy csöppnyi közös sincs a magánéletéhez.Nyilván nem lesz már gyereke,de te meg ne piszkáld attól,hogy te szültél még nem vagy senkinél sem különb ember.Első gyerek meg 30alatt a legjobb minden szempontból,erre a kérdésedre válaszolva,de ez nem mindenkinek jön össze.
2014. márc. 10. 08:44
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
amúgy a kérdezőnek olyan a stílusa,mint egy neveletlen kamasz fiúnak
2014. márc. 10. 08:49
 33/37 anonim ***** válasza:
100%

Akkora gusztustalan pofád van, arc és név nélkül könnyű bárkivel ilyen stílusban beszélni, akkor miért nem mondod meg a koleganődnek, hogy mi róla a véleményed? Ha itt ilyen bátor vagy, hogy bárkit kiosztasz, akkor mond meg neki is, hogy mit gondolsz róla, de azt már nem mered. Az irígység beszél belőled, hogy ő ráér barátnőzni, szórakozni, divatosan öltözködik, műköröm, egyebek, te meg gürizel és nincs időd szórakozásra, magadra, mert te három gyereket neveltél. Nézz magadba, ez az igazság!

Kívánom a koleganődnek, hogy pár éven belül megtalálja élete párját, legyen egy szép, egészséges gyereke, és te megpukkadj az irigységtől, hogy ő kiélvezte az életet, mielőtt családja lett volna, ellenben veled.

2014. márc. 10. 10:54
 34/37 anonim ***** válasza:
69%
Én 38 éves vagyok, nincs gyerekem, szeretnék még. Ha megkérdeznek a gyerek vállalásról, én is azt mondanám, hogy igen, kéne már szülnöm, de van még időm. Akkor mondanám azt, hogy nincs már időm, ha 45 éves lennék, hiszen akkor már tényleg nincs. Szerintem, te irigyled, hogy gondtalan, és azt hiszed, hogy neki nincs gondja. Pedig, akkora gondja van, hogy azt te fel sem tudod fogni, nincs pasija, nincs gyereke. Kell ennél nagyobb gond. Tedd össze a kezed, hogy neked van, nem is egy. Egyébként szégyellheted magad, hogy más baján örömködsz, meg azt várod, hogy vallja be, hogy igen, kifutottam az időből. Nem, nem futott ki az időből és nem csapta be magát, sokan szülnek 41-42 évesen.
2014. márc. 10. 22:00
 35/37 zabmester ***** válasza:
100%
Mi az, hogy te nőként megtetted a kötelességed? Komolyan léteznek még ilyen emberek, mint te? Ez a kötelességed volt? Én azt hittem, azért szültél három gyereket, mert AKARTÁL három gyereket, nem azért, mert ez kötelező. Tudod, a kolléganőd áltatja magát azzal, hogy még bőven van ideje, de te meg azzal áltatod magad, hogy te több vagy attól, hogy gyerekeid vannak. Ha neked valaki attól kevesebb, mert nincs gyereke, az a te lelki szegénységedet bizonyítja.
2014. márc. 11. 20:04
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat. Bocs, de elég nagy tapintatlanság ilyet kérdezni tőle, amikor tudod, hogy párja sincsen. Egyik barátnőm nemsoká 39 lesz, nagyon szeretne gyereket már régóta, de nincs kitől, és szenved emiatt rendesen. Most mégis mit vársz a kolléganődtől, hogy boruljon ki ott helyben, hogy még nem jött neki össze?

A másik meg mi van akkor, ha neki így jó? Nem mindenkinek olyan fontos a gyerek. Unokatesómék is kezdenek úgymnd kifutni az időből, és egyáltalán nem is terveznek, vagy nem beszélnek róla. Én nem faggatom őket, mert soha nem lehet tudni, hogy mi van a háttérben, és ha mégis akarnának, de mondjuk nem lehet nekik, akkor nem akarom erre még én is emlékeztetni őket.

Húgom sem akar gyereket. Imádja a kicsiket, ezzel is foglalkozik, de sajátot nem akar, mert túl nagy felelősségnek érzi, és hacsak véletlenül be nem csúszik valahogy, akkor valószínűleg később sem fog akarni.

Szóval igen, normális, hogy ezt mondja a kolléganőd.

2014. aug. 28. 08:52
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező. Neked ahhoz mi közöd van, hogy mikor szül a kolléganőd?? Ennyire ráérsz számolgatni, hogy mennyi idős? Biztos a provokatív kérdésedre adott olyan választ, amilyent. Gondolkozz el.
2014. aug. 28. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!