Egy kolléganőm (kor 37) azt mondja ha a gyerekvállalásról van szó: ó ráérek arra még! Ez normális?
Csak hogy tiszta legyen: első gyerekről lenne szó, mivel még 1 sincs neki.
Egyedül él, ffi a láthatáron sincs.
Na most első gyerekre ráér erősen a 40 felé közeledve?
szerencsétlen, nyilván nem a világnak hazudik hanem magát próbálja nyugtatni, hogy talán még ráér, nem marad le semmiről :(
ahogy leírod, biztos neki is fájó dolog ez és egy kis erőt ad magának ha megpróbálja SAJÁT MAGÁVAL elhitetni, hogy van még ideje.
milyen egy gonosz ember vagy te!
és az jó ha az ember rózsaszín kamu világot kreál magának?
és az a gonosz aki esetleg felhívja a figyelmet, hogy dehát ez KAMU!
és még addig lépjen ki a kamu világból míg van hova. mert aztán a végén olyan k**va nagyot koppen majd hogy beleremeg a föld.
amikor majd 50 évesen ráeszmél hogy úristen se gyerek se pasi se senki és 50 vagyok-na az egy k**va kemény eszmélés lesz.
ha megpróbálja SAJÁT MAGÁVAL elhitetni
hát három FIÚGYEREK felnevelése után csodálod?
ém már megtettem ami nőként a dolgom volt. adtam három gyereket a világnak és a hazának.
kettő még egyetemista a harmadik végzett és dolgozó jogász.
ez a nő mikor teszi ezt meg?
(de ha valaki utánam akrja csinálni, három gyerek mellett főiskola + háztartás + részmunkaidő, ám csinálja. kíváncsian fogom nézni.
én nem csak a pi**mat meresztem és dagadok a két pofára zabált csokitól. mint egyesek.
te pedig egy hihetetlen nagy idegroncs vagy
hogyne. ha kinyitod a Bibliát találsz még 90 éves kismamát is benne.
tessék utánakeresni.
naná.
Ma már simán szülnek a nők 35 év felett
de bizony hogy több leszek. sokkal sokkal több.
ez a kötelességem nőként.
nagyanyáink korában elképzelhetetlen lett volna egy 30-as 40-es nő gyerek nélkül.
és nem alap nélkül.
mindenki sipákol hogy öregszik a társadalom és vajon a sok nyuggert ki fogja eltartani ha majd több lesz a nyugger mint az aktív dolgozó?
és mindez olyanok miatt van akik ugyan vállalhatnának gyereket de nem teszik mert az beleszólna a kényelmes kis életükbe.
akkor nem lehetne a barátnőkkel plázázni menni, mert ott a gyerek, akkor nem lehetne egyedül utazgatni mert ott a gyerek, akkor nem lehetne az összes megkeresett lóvát magára költeni.
nem is értem: szoli műköröm kozmetikus új ruhák-de minek? kinek? ha pasi nincs mi a jó francnak?
Attól nem leszel több, mert három gyereket szültél,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!