Egy kolléganőm (kor 37) azt mondja ha a gyerekvállalásról van szó: ó ráérek arra még! Ez normális?
Csak hogy tiszta legyen: első gyerekről lenne szó, mivel még 1 sincs neki.
Egyedül él, ffi a láthatáron sincs.
Na most első gyerekre ráér erősen a 40 felé közeledve?
ez így karcsú, igénytelen, semmi.
hülye vagyok? oké az vagyok.
érvek magyarázat kifejtés?
Hát, te hülye vagy!
Már bocs, de neked elgurult a gyógyszered? Most komolyan azt hiszed, hogy te lettél a nemzet hőse, mert van három gyereked? Köszönjük, hogy megmentetted a hazát.
Ezek szerint az a társadalom csúcsa, aki sorra potyogtatja a gyerekeket a semmibe, aki meg felelősségteljesen tervez, vagy esetleg nem lehet gyereke, söpredék.
Remélem, a gyerekeid értelmesebbek nálad.
:-) jajj ez nagyon kemeny..
kedves kerdezo ajanlom keress fel egy szakembert. Ugy gondolom hogy a harom fiu felnevelese kozben egy kicsit kikeszultel idegileg..
kerdesedre valaszolva miert kellene elmondania barkinek is miert nincs gyereke.. lehet eppenseggel meddo es nem lehet neki,ha lat egy kisbabat mondja hogy de jo lenne neki is egy mert talan vagyik ra..de hogy elkerulje a kerdest hogy neki miert nincs aztmondja hogy raer meg..
ez egy lehetoseg..persze lehet mas oka is.. de nem vele van a baj,hanem veled..
alapbol utalod a csajt es ezzel a felneveltem a hazanak 3 gyereket szoveggel probalod magad vigasztalni..mert talan te is vagysz plazazni,mukormozni stb.. ugy erzem az irigyseg vagy feltekenyseg beszel beloled.
de egy biztos: te teljesen ki vagy idegileg..
Jesszusom! A te kötelességed az, hogy felkeresel egy pszichológust, es elbeszélgetsz vele. Gondolom a három magasan qualifikált gyereked kifizeti. Aztán megtanulod becsülni azt, amid van, és nem mások életével foglalkozni. Nőként nem az a kótelességed, hogy szüljél, az csak egy lehetőség, ami vagy összejón, vagy nem.
Úgy mellesleg itt mindenki le@arja, hogy hány gyereket szültél.
35 évesen még gyermektelen voltam, most 38 éves vagyok, és két gyerekem van. Bocsánat, ha nem szültem előbb, remélem erról nem írsz ki új kérdest.
Szóval gratulálok a 3 gyerekedhez, és reménykedem benne, hogy én soha nem válok ilyen megkeseredett emberré, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!