870-a véremben a hCG, terhes nemvagyok. Mitől lehet ennyi? Vagy ez még normális?
Figyelt kérdés
2014. márc. 8. 12:25
1/12 anonim válasza:
A nem terhes egyénekben a HCG emelkedés ekkora mértékben bizonyos daganatok gyanúját veti fel. Például petefészekrák, ami csírasejtes és ezt a hormont termeli, ez a tumormarkere.
2/12 anonim válasza:
Nem szeretnék offolni,de erre én is szeretnék választ kapni,nekem csak 60 volt,most pedig megjötta mensim. Kérdező,állítólag cisztától es lehet,de én tuti,hogy elmegyek nőgyógyászhoz és a végére járok,mert a vizelettesztjeim negatívak,szóval nem értem. Honnan tudod biztosan,hogy nem vagy terhes?
3/12 A kérdező kommentje:
Éppen kivizsgálások fojnak .5nagy valamit találtak a bal petefészkemben 6*4 cm nagyságban. Iszonyatosan megvagyok ijdve 19vagyok,túl korainak találom :(
2014. márc. 8. 13:30
4/12 anonim válasza:
Sajnálom, de készülj fel a kanosszajárásra. Műtét, kemoterápia. Simán ki lehet ebből lábalni csak akarni kell és elfogadni az orvos javaslatait.
Én már 2x túléltem a rákot és 38 vagyok.
5/12 anonim válasza:
Hogy vagy, kedves Kérdező? Mi újság veled?
24/L
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi kérdésed,az idegbaj megtudna enni. Ma jött meg a mensin és napra pontosan,még megis lepődtem. Vérerdményeket wárok még
2014. márc. 21. 14:24
7/12 anonim válasza:
Írj már valamit, hogy mi van veled!!!!!4!
8/12 A kérdező kommentje:
daganat volt megműtöttek,kivették a petefészket,petevezetéket,vakbelet. de túl vagyok rajta :)
2014. jún. 4. 20:48
9/12 anonim válasza:
Remélem jól vagy. Örülök, hogy írtál.
10/12 A kérdező kommentje:
Hát próbákok pozitív lenni :) na meg majd a tesztem is az lesz remékem,mihamarabb :)
2014. jún. 5. 05:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!