Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás pro és kontra:...

Gyerekvállalás pro és kontra: miért vállaljon az ember gyereket, és miért ne?

Figyelt kérdés
Fiktív kérdés, a véleményekre vagyok kíváncsi, írjátok oda azt is légyszi, hogy van-e gyereketek, ha igen mennyi, és mennyi idősek. Ha nincs, miért akartok, vagy miért nem akartok vállalni?

2014. márc. 6. 18:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Magyarázd meg a vaknak, hogy milyen a szivárvány :)

egyszerűen olyan élményeket ad, amit sehol máshol nem kapsz meg. Amik mindennél többet érnek. Persze nem mindenkinek.

2014. márc. 6. 21:40
 12/12 anonim ***** válasza:

"Utolsó, oké, akkor tőled úgy kérdezném: mit ad neked az, hogy gyereked van? Mit szeretsz benne? (mármint nem a gyerek személyében, hanem magában az élményben)"

értem, amit kérdezel, de nem tudnám megfogalmazni. mindig is akartam gyereket, de nem az voltam, aki már 16 évesen esküvőről, gyerekről, családról álmodik és tulajdonképpen ez ki is tölti az életét. nem mintha ez baj lenne, de én ennél ambíciózusabb vagyok és nem akarok úgy tenni, mintha nem volnának ambícióim. azért akartam gyereket, mert ahogy egyre idősebb voltam, bár boldog és minden rendben volt, éreztem a hiányát. ez egyfajta űr vagy hogy mondjam. amikor 36 évesen úgy kelsz a pároddal hétvégén, h bármit csinálhattok, akár 11-ig is alhatnátok, de annyira már nem is vágysz erre a fene nagy szabadságra és arra gondolsz, milyen jó volna már reggel 7-kor egy kisgyerekre ébredni, ahogy ugrál a fejeden, h "anya, kelj fel".

2014. márc. 7. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!