Szerintetek is durva? Gyerek méretei.
Köszönöm szépen, hogy írtatok!
Kicsit megnyugodtam. Mindig megnyugszom, mert voltak kivizsgálások, meg kikértem más doki véleményét is, de mindig elbizonytalanodok. Főleg, ha lemegyünk a mi dokinkhoz. Belém vágja az ideget.
Mert eszik a lányom rendesen, sőt, délután még a mamáéknál másodszorra is megebédel...:D
Védőnő is állandóan izélget, most kedden akar jönni, hogy beszéljünk a gyerek étkezéséről. Már volt ilyen húzása, mikor a lányom 9 hónapos volt, hogy szoktassam le a ciciről és adjak tápszert, attól kicsit megnő, meg adjak multivitamint, az éhséget csinál...
Köszönöm, összeszdem magam és nem
... szóval összeszedem magam és letojom. Nem foglalkozok vele, ő ilyen és kész, makk egészséges.
Valaki kérdezte, milyen lett a vérkép. Tökéletes. A doki ezzel a szóval jellemezte, persze ledöbbenve.
Tudom, nekik ez a dolguk, ezt is megértem.
Nem én pontozok mellesleg, nekem az első kivételével mind hasznos volt, köszönöm még egyszer a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!