Milyen nyugtatót szedtetek szoptatás alatt ami durva problémákra is hatásos?
Sedatif PC-t próbáltam, de szerintem komolyabb a bajom, mert nem sokat használt.
Ingerlékeny, feszült vagyok és sokszor vannak olyan gondolataim, hogy idegesít a saját gyerekem, bárcsak ne is létezne, ha meghalna könnyebb lenne az életem.
Ez nagyon megrémiszt, ezért gondoltam rá, hogy valami erősebb szer kellene amit lehet szedni szoptatás alatt is és nem vényköteles, mielőtt idegösszeomlást kapok.
Vagy ez depresszió lenne?
Nem merek orvoshoz fordulni ezzel, mert nagyon szégyellem, hogy ilyen vagyok.
Az a baj, hogy nem tudok erről kivel beszélni.
Férjemmel se túl jó a kapcsolatunk, mióta szültem a másik szobába költözött aludni, hogy tudjon pihenni...
Szüleim szerint meg csak üres panaszkodás, minek szültem, ha nem bírom :(
Először is: a férjed minek költözik másik szobába? mért nem veszi ki ő is a részét??? nem csak magadnak szülted azt a szegény babát!! Pff..
Nyugtatót szerintem fölösleges, mert az lehet,h 'elfedné' ezeket a gondolatokat,tüneteket de itt nem elfedni kéne, hanem megoldani.
biztos csak fáradt vagy mentálisan,fizikailag,ami ilyenkor tök helyén való.
Fontos lenne,hogy tudj számítani a férjedre szóval, beszéld meg vele ,hogy legyen olyan kedves és ne elvonuljon önzőn pihengetni egy másik szobába,hanem segítsen neked. (ha ezt nem teszi meg)
Esetleg pszichológus,pszichiáter... hidd el ők annyi furcsa dolgot hallottak már,h a te eseted is csak egy 'eset' lesz nekik. nincs ebben semmi ciki, szégyellni való... menj el,hogy nehogy aztán később legyen...!!
Biztos, hogy a férjem miatti bánat is közrejátszik ebben.
Terveztük a babát, de mióta megszületett 6 hónapja, mintha kicserélték volna, nem számíthatok rá semmiben, sokszor már a váláson gondolkozom.
A Sedatif is homeós szer, mégis megmaradtak a tüneteim.
Olyan jó lenne akár csak 4-5 gyerekmentes nap, hogy kipihenjem magam idegileg!
Akkor nincs semmi olyan szer amit vény nélkül lehet kapni ilyen esetekre?
Szomorú, hogy nem számíthatsz senkire. A gyógyszerek nem fogják megoldani a problémát, és szoptatás alatt nem is szabad. Orvoshoz kellene menned, bármennyire szégyelled is.
Addig is próbáld meg ezeket, szerintem többet ér mint bármilyen nyugtató. Pluszban még levendula olajat is párologtathatnál, az is nyugtató hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!