Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen nyugtatót szedtetek...

Milyen nyugtatót szedtetek szoptatás alatt ami durva problémákra is hatásos?

Figyelt kérdés

Sedatif PC-t próbáltam, de szerintem komolyabb a bajom, mert nem sokat használt.

Ingerlékeny, feszült vagyok és sokszor vannak olyan gondolataim, hogy idegesít a saját gyerekem, bárcsak ne is létezne, ha meghalna könnyebb lenne az életem.

Ez nagyon megrémiszt, ezért gondoltam rá, hogy valami erősebb szer kellene amit lehet szedni szoptatás alatt is és nem vényköteles, mielőtt idegösszeomlást kapok.

Vagy ez depresszió lenne?

Nem merek orvoshoz fordulni ezzel, mert nagyon szégyellem, hogy ilyen vagyok.

2013. júl. 2. 09:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem szívbaj nélkül kiírta a pszichiáter a frontint és a stimulotont.

1 hétig szedtem, de rettegtem, hogy a babám fogyatékos lesz tőle, leálltam, babámnak pár napig volt elvonási tünete, aki akkor 2 hónapos volt.

Azóta is azon gondolkodom, hogy feljelentem a dokit.

2013. júl. 2. 20:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Bár még nincs gyerekem,de sok problémánál tapasztaltam,hogy bizony az segít,ha ki tudod beszélni magadból. Tényleg ajánlatos lenne egy doki, nagyon fontos a segítő beszélgetés és értő figyelem, amit csak a képzettek tudnak hatásosan művelni. Nincs barátnőd? testvéred? Bárki? Ha gondolod, és más nincs, szívesen levelezek is veled :) Írj rám és meglátjuk segít-e :) Nem kell aggódni, semmi rossz indulat nincs bennem, lány vagyok én is :)
2013. júl. 2. 23:29
 13/13 anonim ***** válasza:
Se dokit, se tablettát nem tudok jó szívvel ajánlani. Javaslom inkább a sok zöldséget tartalmazó étrendet, és sok-sok szabadban töltött órát.
2013. júl. 5. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!