Hogy mondtátok el a főnökötöknek, hogy babát vártok?
Ilyet sem hallottam még,cserbenhagyás?pf:D
Én odamentem és megmondtam neki,hogy keressen mást a helyemre,mert vidéken vállaltam egy egy másik munkát,ugyanis a baba miatt visszaköltözünk anyósékhoz.És lehetőleg úgy csinálja,h kedden még itt vagyok szerdán már ott:D Nézett egyet,gratulált megbeszéltük a dolgot és mentem ^^
"Szeretnék bejelenteni valamit, babát várok, most vagyok a 3. hónapban és a 7.-ig tervezek dolgozni." pont
ilyen az élet, a gyerek 1000000x fontosabb mint bármilyen munka v főnök és van 4-5 hónapja, h keressen valakit, sőt be is taNÍTHATOD,
SOKKAL JOBB, MINTHA FELMONDANÁL...
Odaálltam a főnök elé, hogy szeretnék vele beszélni!
Mikor megmondtam neki, hogy terhes vagyok, az első reakciója az volt, hogy ne csesszek ki vele. De gratulált, A páromat meg - viccesen - jól leszidta, hogy tehetett vele ilyet.
Most sokan azt gondolják, hogy milyen bunkó lehet a főnököm, de nem az, sőt! Nagyon jó fej. A helyzet az, hogy a munkaterületemen 3 három szakból én álltam a munkához 100%-osan, velem tudta megbeszélni a változásokat, én cseszegettem azért, hogy minnél jobban menjen minden -munkamániás vagyok/voltam- a másik két szakba meg tojtak az egészre. Ezért reagált így. De a héten mikor meglátogattam, két puszival és egy nagy vigyorral az arcán fogadott.
Ha neked is ilyen jó a kapcsolatod a főnököddel, ne rágd magad a dolgokon, még akkor se, ha régen láttátok egymást. Örülni fog nektek, és vissza fog várni. Hidd el!
Rámnézett és már tudta :-)
Éppen akkor mentem vissza a nyári szabadságról, és ő meglátta rajtam. Hiszen már évek óta ettől tartott, hogy mikor jelentem be... De egyébként teljesen megértő volt és nagyon rendes volt végig a terhesség alatt is, igaz, majdnem teljesen végig dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!