Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy mondtátok el a főnökötökn...

Hogy mondtátok el a főnökötöknek, hogy babát vártok?

Figyelt kérdés
Jóban vagyunk, de már egy jó ideje nem találkoztunk, és egy kicsit úgy érzem, hogy cserben hagyom.
2009. dec. 11. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Ilyet sem hallottam még,cserbenhagyás?pf:D

Én odamentem és megmondtam neki,hogy keressen mást a helyemre,mert vidéken vállaltam egy egy másik munkát,ugyanis a baba miatt visszaköltözünk anyósékhoz.És lehetőleg úgy csinálja,h kedden még itt vagyok szerdán már ott:D Nézett egyet,gratulált megbeszéltük a dolgot és mentem ^^

2009. dec. 11. 18:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretnék bejelenteni valamit, babát várok, most vagyok a 3. hónapban és a 7.-ig tervezek dolgozni." pont

ilyen az élet, a gyerek 1000000x fontosabb mint bármilyen munka v főnök és van 4-5 hónapja, h keressen valakit, sőt be is taNÍTHATOD,

SOKKAL JOBB, MINTHA FELMONDANÁL...

2009. dec. 11. 18:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy betelefonáltam, hogy aznap nem megyek dolgozni, mert terhes vagyok és van egy kis gond (barnáztam, mint kiderült haematóma miatt) orvoshoz kell mennem.
2009. dec. 11. 19:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Odaálltam a főnök elé, hogy szeretnék vele beszélni!

Mikor megmondtam neki, hogy terhes vagyok, az első reakciója az volt, hogy ne csesszek ki vele. De gratulált, A páromat meg - viccesen - jól leszidta, hogy tehetett vele ilyet.

Most sokan azt gondolják, hogy milyen bunkó lehet a főnököm, de nem az, sőt! Nagyon jó fej. A helyzet az, hogy a munkaterületemen 3 három szakból én álltam a munkához 100%-osan, velem tudta megbeszélni a változásokat, én cseszegettem azért, hogy minnél jobban menjen minden -munkamániás vagyok/voltam- a másik két szakba meg tojtak az egészre. Ezért reagált így. De a héten mikor meglátogattam, két puszival és egy nagy vigyorral az arcán fogadott.

Ha neked is ilyen jó a kapcsolatod a főnököddel, ne rágd magad a dolgokon, még akkor se, ha régen láttátok egymást. Örülni fog nektek, és vissza fog várni. Hidd el!

2009. dec. 11. 19:47
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is telefonon közöltem, bár nem úgy szerettem volna, de nekem is gondok voltak az elején, ezért kényszerültem a telefonos bejelentésre.
2009. dec. 11. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:

Rámnézett és már tudta :-)

Éppen akkor mentem vissza a nyári szabadságról, és ő meglátta rajtam. Hiszen már évek óta ettől tartott, hogy mikor jelentem be... De egyébként teljesen megértő volt és nagyon rendes volt végig a terhesség alatt is, igaz, majdnem teljesen végig dolgoztam.

2009. dec. 13. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!