Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mondtatok búcsúzóul a...

Mit mondtatok búcsúzóul a volt főnökötöknek?

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
felhívtam telefonon és megköszöntem neki, hogy annyi bátorsága se volt, hogy személyesen rúgjon ki :D...nem mert beleszólni a telefonban és az utcán se ismert meg rá pár napra....
2010. máj. 7. 08:58
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

még találkozunk...

gondoljon amit akar :)

2010. máj. 7. 09:02
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
Bikicsunáj.
2010. máj. 7. 09:03
 4/12 anonim ***** válasza:
Hogy önként elmegyek, csak szakadjon le rólam O.o
2010. máj. 7. 09:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Miután közösen megállapodtunk a munkaszerződés felbontásáról, megköszöntem, hogy nála dolgozhattam, az addig kifizetett (elég kevés, a kilépés okául szolgáló) fizetést, kezet fogtam vele, és megkértem, hogy ne is keressen engem munkaajánlattal!

Az én szakmám nálunk hiányszakma! Havi 25 ezer forintnak megfelelő összegért dolgoztam nála, de közbejött az infláció, és én 50-et szerettem volna! Azóta 75-nél tartunk, de kéretem magam!

2010. máj. 7. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
Semmit.
2010. máj. 7. 10:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha így folytatja feljelentem.
2010. máj. 7. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne kenődjön el. Egyszer csak talál másik állást.
2010. máj. 7. 10:31
 9/12 anonim ***** válasza:
kollégák ugyan már nem vagyunk, de továbbra is barátok :) és hogy higyje el, nem hagyhattam ki ezt a lehetőséget, és biztos ugyanolyan elégedett lesz az utódommal is, mint velem volt. azóta próbált már többször visszahívni, még virágot is vett (:P) de nem megyek, jól érzem magam az új helyemen.
2010. máj. 7. 12:02
 10/12 anonim ***** válasza:
"Szívd ki a lukamat."
2010. máj. 7. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!