Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most erre ti mit mondtatok volna?

Most erre ti mit mondtatok volna?

Figyelt kérdés
Multkor dolgoztam a tescoba (csak a teljesseg kedveert hozzatennem reszmunka, masik munkam Bp. legjobb szallodajaban van), jon egy roma asszony, igy ram nez es ezt mondta: "jajj nem neked valo ez a penztar, en biztos nem csinalnam, hat nem vagyok en robot" Ezt mondogatta meg egy darabig, en meg mukkani se tudtam. Mit mondtatok volna?
2011. máj. 6. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
Semmit, ez az ő értelmi színvonala. Hagyd a francba, nem kell minden hülyével törődni.
2011. máj. 6. 19:54
 2/6 anonim válasza:
100%

Semmit. Kellet volna?

Köztudott, hogy utálnak melózni.

2011. máj. 6. 19:57
 3/6 anonim válasza:
41%
ja és robotmunkában csak egyvalamit csinálnak: lopnak!
2011. máj. 6. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, most te leállnál egy ilyennel beszélgetni?
2011. máj. 6. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem, de a szitu megvan? Vasarol, legalabb 10 percig utom a dolgait o kozbe mondja ezt. Mogotte all a sor. Mosolygom, mert mast nem tehetek, de kozbe nyilvanvalo, hogy cseppet sem oszinte az a mosoly. Kerdezgetett is, "nincs igazam"? Gaz ha 10 percig csak vigyorgok, mint a tejbetok emellett szamomra rettento bosszanto is.
2011. máj. 6. 20:36
 6/6 anonim válasza:
Szerrintem át kell siklani ilyen dolgok felett, vagy irigyellek ha ez a legnagyobb bajod. Valószínűleg az életbe nem látod többet.
2011. máj. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!