Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jó ötlet lenne egy ilyen...

Jó ötlet lenne egy ilyen gyerektábor a viselkedni nem tudó fiatal (korú) embereknek?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy nem jó a kategória, de érdekel a téma.

Iskola illetve a szülő döntené el ennek szükségességét, és ha tetszik, ha nem a gyerek menne. PONT!

Mi lenne, ha létre hoznának egy agresszív, problémás, kezelhetetlen gyerekeknek szóló tábort, (akár iskolával egybekötve, hogy ne csak nyáron lehessen megemberelni a mai kamaszokat, fiatalokat és így az folyamatos lehetne), ami kicsit olyan, mint a katonai kiképzés, ami anno kötelező volt, hasonló feladatokkal, büntetésekkel, persze ki lehet venni pár formát, de maga az alap a fegyelem lenne.

Lehet, hogy most sokba kerülne, de súlyos balesetek, bűnözések is sokba vannak és ezek elkerülhetőek. Kórházi kezelés illetve egy ember börtönben eltartása is sok pénz.

És lehet, hogy 20 év múlva javulna a közbiztonság.

Vagy én gondolkodom furán?

25/N

2014. febr. 25. 16:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Szülők sok esetben menthetetlenek, sajnos. Ezért kéne legalább a gyereken segíteni. Hogy Ő jobb szülő legyen.

Vagy lehet ez a világnak jó? Olyan jó eltartani az erőszakos állatokat, tolvajokat? Jó az, ha valaki megtámadja, a nagymamámat ezer FT-ért, mert Őneki ezt a szülei "megengedték"? (Csak példának írtam). Valahol ezt nem értem...

2014. febr. 27. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!