Ötletek szép, elegáns (hétköznapi) ruhaösszeállításhoz?
A segítségeteket szeretném kérni nőies, elegáns ruha választáshoz. Én nem vagyok tehetséges az ilyesmiben, ezért gondoltam körülnézek itt is, akad-e olyan, aki mutatna nekem pár szép ötletet.
A kikötésem csak annyi lenne, hogy ne mutasson sokat. Olyan konzervatív (mégis jó drágának ható) ruha kéne, ami jól mutat egy fiatal lányon.
A válaszokat köszönöm szépen!
(u.i.: a ruha nem nekem lesz, engedjétek szabadjára a képzeleteteket)
Mert, hogy igazán, de úgy igazán őszinte legyek, képtelen vagyok összedobni magamtól a saját karakterem gardróbját. Annyira anti-nőies a személységem és ízlésficamos vagyok ezen a téren, hogy szégyen szemre fel kellett dobnom egy ilyen kérdést.
Egyszerűen nem tudok magam elé képzelni olyan ruhaösszeállítást, ami megállja a helyét az én kis sznob, dúsgazdag és divatfanatikus francia csitrimen. Nem is vagyok tisztába a divattal, vagy ki-hogyan definiálja a "szépet és elegánst". Ezért, kedves második. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!