Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány êvesen szültêl?...

Hány êvesen szültêl? Tervezett baba? Abortuszod volt már?

Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 14:26
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
28 évesen szültem,évek óta tervezett baba volt,előtte volt egy méhenkívüli terhességem!Abortuszom nem volt és nem is trevezem!:)Most dolgozunk a második babán!És te kérdező? :)
2014. febr. 25. 18:20
 32/50 A kérdező kommentje:

22 és 28 évesen szültem, terveztük őket, abortuszom nem volt, nem is lesz :)

További válaszokat is várok!!! :))

2014. febr. 25. 18:37
 33/50 anonim ***** válasza:
26, tervezett, nem volt abortuszom, remélem, nem is lesz.
2014. febr. 25. 19:29
 34/50 anonim ***** válasza:

27 évesen a lányom, 29 évesen volt egy nagyon korai spontán vetélésem, majd 2 hónap múlva ismét terhes lettem, őt 30 évesen fogom megszülni.

Abortuszom nem volt

2014. febr. 26. 00:07
 35/50 anonim ***** válasza:
Ja és az lemaradt, hogy mindegyik tervezve volt
2014. febr. 26. 00:08
 36/50 anonim ***** válasza:
54%

Korábban válaszoltam. Írták jópáran, hogy "abortuszom nem volt, nem is lesz". Ez úgy hangzik, mintha minden abortusz 1. rajtunk múlna, 2. mindenkinek azért volt abortusza, mert akarta. Ez az olyanoknak, akiknek nem volt tervezve abortusz-főleg az olyanoknak, akiknek életmentő volt (mint pl nekem)-egy kicsit sértő.

Előre nem tudhatod. Bárcsak ne kellene senkinek abortuszra menni, de nagyon sok abortusz azért van, mert kénytelenek beavatkozni és nem azért, mert nem akartam a gyereket.

Az oké, ha valaki azt írja "abortuszom nem volt és remélem nem is lesz" vagy "abortuszom nem volt, ha rajtam múlik nem is lesz".

Bocs, egy kicsit megütötte a "fülemet". Biztos csak azért mert még friss az élmény. (Február 10.-én volt életmentő abortuszom)

2014. febr. 26. 07:30
 37/50 anonim ***** válasza:

re36. Azért szerintem itt a legtöbben az "önként mentem abortuszra"-ra mondják azt, hogy nem is lesz. Ami kijelentés nekem is így egy kicsit meredek. Én mindent megteszek, hogy ne kerüljek olyan szituációba, hogy abortuszon gondolkodnom.

A te eseted azért más. Sajnálom :(

De alapjában igazad van.

2014. febr. 26. 07:53
 38/50 anonim ***** válasza:
26 és 29 évesen szültem a fiaimat, tervezettek voltak, tavaly júliusban volt egy vetélésem amit műszeresen fejeztek be, most pedig 12 hetes vagyok a harmadik fiunkkal, több gyermeket nem tervezünk, most 31 éves vagyok... :)
2014. febr. 26. 08:06
 39/50 A kérdező kommentje:
Kedves 36-os sajnálom ami történt veletek és itt még jópár anyukával. Azért azt szögezzük le, hogy az életmentő abortusznak igazábol missed ab a neve, tehát aki azt irja h nem volt abortusza az arra gondol h önként vetette el
2014. febr. 26. 08:40
 40/50 anonim ***** válasza:
Az abortusz és a missed ab az nem ugyanaz 36os, az abortusz az,hogy a nő azért veteti el,mert akarja,nem azért mert sajnos muszáj,mert vagy beteg a baba vagy valamelyik életébe kerülne a terhesség.
2014. febr. 26. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!