Hány êvesen szültêl? Tervezett baba? Abortuszod volt már?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 14:26
11/50 anonim válasza:
30 éves vagyok most fogom szülni az első babát(sajnos előbb nem jött), tervezett babba. Abortuszom nem volt, és remélem nem is lesz
12/50 anonim válasza:
25 évesen szültem tervezett volt, missed ab-om volt, nem volt szívhang..
13/50 anonim válasza:
26 éves vagyok, első babámat várom, terveztük, abortuszom nem volt és ha rajtam múlik nem is lesz!!!
14/50 anonim válasza:
29éves vagyok éppen pocakos, ezelőtt egy vetélésem, és egy missed ab-om volt.
15/50 anonim válasza:
24 évesen szültem a fiamat, most pedig 26 évesen nemsokára a lányomat. Mindketten tervezett babák. Abortuszom nem volt.
16/50 anonim válasza:
25 évesen szültem az elsőt,idén júniusban a másodikat-most 28 leszek.Mindkét baba tervezett volt.Volt abortuszom,16évesen.
17/50 anonim válasza:
18 évesen volt abortuszom. Először 25 évesen szültem, másodszor pedig 29 évesen. Az első babát nyilván nem, de a másik kettőt már terveztük.
18/50 anonim válasza:
21 évesen szültem a fiamat,és nyáron 24 éves leszek mikor a lányom fog születni,20 évesen volt abortuszom. Fiamat és a lányomat terveztük,csak későbbre
19/50 anonim válasza:
29 evesen szultem, elso, tervezett baba, abortuszom nem volt, de egy spontan vetelesem igen.
20/50 anonim válasza:
23 évesen szültem a fiamat, tervezett baba volt és még soha nem volt abortuszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!