Hány êvesen szültêl? Tervezett baba? Abortuszod volt már?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 14:26
21/50 A kérdező kommentje:
Utolsó elõtti akkor pár hónap volt az avortusz ês a tervezett baba kõzt? Bocs, de akkor minek õlted meg?
2014. febr. 25. 15:31
22/50 A kérdező kommentje:
18 nak akartam írni
2014. febr. 25. 15:32
23/50 anonim válasza:
23 évesen szültem a fiamat, kicsit korábban jött, mint terveztük, kb fél évvel, de nem bántuk egy percig sem.
29 évesen szültem a kislányom, ő lombikbaba, nagyon vártuk már, és most márciusban kezdjük a következő lombikot, kicsit félek, hogy majd harmadikra jönnek esetleg össze ikerbabák, de ha ezt dobja a gép, akkor ezt dobta.
Abortuszom nem volt, vetélésem sem.
24/50 anonim válasza:
24 évesen, 26 évesen-ő sikerbaba-33 évesen-Ja és egy az apukájuk,akik régen láttak mindig megkérdik a korkülönbség miatt hogy besikerült-e vagy új párom van :D Abortusz nem volt.
25/50 anonim válasza:
25 évesen, tervezett a lányom, 2 vetélésem volt előtte, abortuszom nem volt...
26/50 anonim válasza:
21 évesen szültem,nem volt tervezett,és most 24 évesen volt egy spontán vetélésem.Abortuszom nem volt.
27/50 anonim válasza:
30 és 32 évesen szültem. Tavaly volt egy missed ab-om, idén 36 évesen várom a harmadikat. Mindegyik baba tervezett volt.
28/50 anonim válasza:
34 és 36,5 évesen szültem, mindkettő tervezett baba. Abortuszom eddig nem volt, remélem nem is lesz.
29/50 Julie S válasza:
29 évesen szültem. Csak annyira tervezett baba, hogy megadtuk neki az esélyt, hogy becsússzon. Nem volt abortuszom.
30/50 anonim válasza:
27 évesen szültem az elsőt, tervezett volt. Terveznénk a kistesót is, de nem akar összejönni. Volt egy vetélésem és nemrég volt egy missed ab-om is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!