Légyszi nyugtassatok meg! Az AFP vizsgálatom eredménye nagyon aggasztó, mióta megláttam teljesen magam alatt vagyok. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
agyon megijedtem. Két nappal a vérvétel után meg is jött az sms, hogy megtekinthetem a vizsgálatom eredményét, viszont elborzadtam mikor megláttam. Azt írja down-kór előfordulása 1/100-hoz. Az értékeim a következők: AFP: 0.9 Mom, uE3: 0.96 Mom, hCG: 1.45 Mom, Inhibin-A: 3.30 Mom. 21 éves leszek a nyáron, és a 12 hetes konbinált tesztről lecsúsztam, viszont a tarkóredő nagyon szép vékony volt 14 hetes uh-n. Szóval mondanom sem kell... magamhoz se tértem, és már hívott is egy hölgy, hogy látja az eredményeim, és ajánlja a magzatvízből való mintavételt. Szóhoz se jutottam, de abban biztos vagyok, hogy azt semmi képp sem szeretném. Kérlek mondjátok el tapasztalaitokat, teljesen kétségbe estem :,-( Nektek milyen eredményeitek lettek, s aztán mi történt? úgy érzem a babámmal minden rendben, de most nagyon megijesztettek. ne haragudjatok, ha hosszú lett.2014. febr. 20. 18:32
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hálás vagyok a válaszokért! Azóta voltam 4d-s genetikai ultrahangon, amin az eredményeim tökéletesek lettek, sőt az is kiderült, hogy kislányom lesz! :-) Arra is rájöttem időközben, hogy nem is AFP vizsgálatra vonatkozik a kérdésem, hanem a Négyes tesztre, mert az AFP is jó lett 0,97 Mom. Egyes-egyedül ez az inhibin-A érték több egy egészen picivel 3,3 Mom, mint a normális, (erről azt sikerült kiderítenem, hogy 4 felett nem kellene aggódnom) az orvos pedig azt mondta, hogy ezt okozhatta a várandósságom kezdete kori hematóma - ami azóta szerencsére elmúlt.
Nagyon köszönöm Nektek a megnyugtató szavakat! :-)
2014. márc. 2. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!