Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennél az alábbi helyzetbe...

Mit tennél az alábbi helyzetben? Nagyon fáj!

Figyelt kérdés

A dolog 3 hete történt, amikor nagyon hideg volt és esett a hó. Sem én, sem a kisfiam nem tudjuk magunkat túltenni a dolgon.

Van egy 9 éves kisfiam, aki aznap este valamiben nem fogadott szót az apjának és ő úgy ahogy volt, megfogta a gyereket és kirakta a ház elé. Úgy ahogy otthon volt. Zokniban és egy pamut hosszú ujjú pólóban. A gyerek kb. 5 percet töltött így a mínusz fokokban. Én futottam ki érte amint megtudtam. A kistesót fürdettem a fürdőben, azért csak később tudtam meg.

2014. febr. 18. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
komolyan itt mennyi hibbant tyúk van,persze itt mindenki olyan ártatlan mint a ma született bárány,semmit sem tettek hirtelen felindulásból,és ha párjuk bármit is tett már kitették a szűrét,nem kell félreérteni ostobaságnak gondolom a gyereket kirakni egy száll semmiben a ház el de nem tartom olyan hatalmas bűnnek,hogy ezért elküldjem a férjem,szerintem a házasságotokban sok a kommunikációs probléma,és nagy valószínűséggel el is lett kapatva az a gyerek aki 9 évesen lefekszik a földre az édesség miatt,kérdező nem nyafogni kell hanem a pároddal közösen megbeszélni
2014. febr. 19. 09:03
 12/16 anonim ***** válasza:
72%
Tudod mit, inkább legyek szerinted hibbant tyúk, mint olyan semmirevaló anya, aki szerint nem baj az, ha a gyerekét kirakja az idegbeteg párja a mínuszba, hóba. A sárga földig süllyednék szégyenemben, ha úgy gondolkodnék, mint te, utolsó. Igen, nálam nem lenne következő húzása az ilyen elmebetegnek, ugyanis egy ilyen ember nehogy fontosabb legyen már, mint a gyerekem. Persze van akinek mindennél fontosabb, hogy a kedves párját megtartsa. Gondolom te is ilyen lehetsz. Szánalmas a gondolkodásod.
2014. febr. 19. 09:14
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem képzeld nem ilyen vagyok,és ha tudnál szöveget értelmezni írtam,hogy ostobaság volt a férfi részéről.Amúgy igen a párom és a fiam ugyanolyan fontos mert ugyanis én a gyerekem apjával élek akit nagyon szeretek,és nem vagyok az a megalázkodó típus aki ilyenért nem csinál semmit mert igen tuti kiosztottam volna a párom,de nem dobnám ki mert hirtelen felindulásból hülyeséget csinált,meg nem a neten sírnék,bár szerencsére értelmes párom van aki meggondolja mit tesz,kirakni 5 percre és agyon vágnia gyereket nem ugyanaz az utóbbi esetben nyilván nem csak kiosztást kapna de a párom nem egy idegbeteg állat.Mindenki csinál hülyeséget hirtelen felindulásból,ti is egytől egyig,még inkább arra biztatjátok a kérdezőt dobja ki a férjét,mert idióta módon próbált fegyelmezni.Egy kapcsolat nem így működik.
2014. febr. 19. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
A ti "gondolkodásotok" szánalmas meg a kérdező aki nem képes beszélni a párjával és helyre tenni a dolgokat hanem idegen arra vár,hogy idegen emberek leoltsák a párját.
2014. febr. 19. 09:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem biztattam semmire, leírtam én mit csinálnék. Szöveget értelmezni pedig tudok. Számomra ez nem egyszerű ostobaság, ami megbocsátható, hanem kegyetlen, elmebeteg viselkedés, amitől én megvédeném a gyerekemet. Nem vagyunk egyformák, számomra ez az elnéző (jaj, hát mindenki csinál néha ostobaságot) hozzáállás egy ilyen tetthez nem elfogadható. Szerencsére nekem normális férjem van, eszébe sem jutna még a kutyával sem így bánni, nemhogy a saját gyerekével.
2014. febr. 19. 09:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Akkor ebben egyezünk,hogy normális férjünk van,de akkor sem az a megoldás,hogy sír a neten,meg a kidobás erre a problémára,és bizony ha sosem fordult elő ilyesmi mivel erről nem ír a kérdező más helyzet mintha direkt állandóan gonoszkodna a gyerekkel.
2014. febr. 19. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!