Majdnem egy hónapos babám minden este végig üvölti a fürdetést? Már mindent kipróbáltam, etettem előtte, nem etettem előtte, jól befűtöttük a szobát, a vizet is kicsit melegebbre vettem, semmi nem jött be. Valami hasznos tipp?
Nincs. Kinövi és majd élvezni fogja. Fiam is ilyen volt. Viszont lányom kezdettől fogva imádja.
2014. febr. 17. 14:24
2/12 meluka válasza:
Szia!Az első időben nálunk is ez volt. a védőnőt én is kérdeztem ,mit tegyek. Mi az "előírás szerint" arccal szembe fürdettük, de ő azt javasolta , fordítsuk meg ,és nézze a vizet ,szóval pocival lefelé fürdessük.és ez be is vált,onnantól vége lett az ordításnak.egyszerűen szerintem nem érezte biztonságban magát úgy. amúgy nagyobb korában sem szerette ha pl.hátrafelé a térdre lefektettük.úgy látszik ő ilyen.próbáljátok ki ,de sztem ne etessétek előtte, teli pocival szerintem nekünk se esne jól a pacsálás :-) remélem segítettem! ( 19 hós a lányunk) szia! JAAAA!!! és no para az egész gyderekneveléssel kapcsolatban,felesleges :-) persze nekem is mondták,de kellett 1,5 év hogy tényleg úgy is csináljam :-) lényeg a kiegyensúlyozott anyuka! menni fog!!! :-) (pedig én totál nem vagyok tyúkanyó típus...)
2014. febr. 17. 14:25
3/12 anonim válasza:
Nàlunk is ez volt.Kèsöbb nagyon szeretni fogja!kb 2-3 hóstól. :)
2014. febr. 17. 14:29
4/12 anonim válasza:
NÁlunk is így volt ami nálunk bevált, hogy a hasára terítettem egy kis kendőt+a párom fogta a két kezét és akkor semmi gond nem volt.
2014. febr. 17. 15:04
5/12 anonim válasza:
Nekünk a picit langyosabb (hidegebb) víz és a hason fürdetés vált be.
2014. febr. 17. 15:05
6/12 anonim válasza:
Nálunk meg pont a melegebbet szerette. Akkor is ordított, de hamarabb abbahagyta. Nyugi, ez normális, még pár hét és vége.
2014. febr. 17. 15:20
7/12 anonim válasza:
Nálunk ez 2 évig tartott. Mindent kipróbáltunk, egyszerűen utálta a vizet. 3 évesen csak állni volt hajlandó a kádba. Bőven elmúlt 3 amikor végre hajlandó volt a valagát belenyomni a vízbe:) Most sem viszi túlzásba a pancsolást.
Az biztos, nem lett miatta sok a vízdíj :))))
Mondjuk elég rossz volt úgy fürdetni, hogy mikor már közelített a vízhez visított. Ahogy nőtt egyre nehezebb volt.
Lehet nálatok nem így lesz, de jobb ha tudod hogy van ilyen véglet is. Kitartás!
2014. febr. 17. 16:22
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt az arccal a víz felé módszert megpróbáljuk, ha meg ez sem jön be, akkor meg muszáj lesz türelmesnek lennünk. :) Csak elég nehéz azt nézni, hogy már rák vörös az ordítástól és egyszerűen képtelen abbahagyni, a szívem szakad meg.
2014. febr. 17. 17:50
9/12 anonim válasza:
Első vagyok, aki írta, hogy a fia volt ilyen. Én amikor elkezdtem vetkőztetni a fürdéshez attól a perctől ordított egészen az öltözés végéig. Akkor nyugodott csak meg, amikor a cici a szájába került. Valaki írta, hogy állva pancsol a gyereke. Na, Ő is ilyen típus. Ma már kádban fürdik, de kizárólag állva. Nyáron a pancsolójába sem hajlandó beleülni csak állva. Nem tudom, hogy ez valaha megváltozik-e. Érdekes, hogy a tesója, aki most 3,5 hónapos az első perctől kezdve imádja a fürdetést, nevet is közben. Szerintem Ő beül majd a kádba. :)
Ne aggódj! Ez el fog múlni. Babád olyan típus, mint az én fiam. 2-3 hós kora körül élvezni fogja a vizet és a pancsit. :)
2014. febr. 18. 06:55
10/12 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy el fog múlni, addig is valahogy kibekkeljük a fürdéseket. :) Ő is csak akkor tud megnyugodni, ha már a cici a szájába került és utána el is alszik szépen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!