Fürdetés probléma?

Figyelt kérdés
Majdnem egy hónapos babám minden este végig üvölti a fürdetést? Már mindent kipróbáltam, etettem előtte, nem etettem előtte, jól befűtöttük a szobát, a vizet is kicsit melegebbre vettem, semmi nem jött be. Valami hasznos tipp?
2014. febr. 17. 14:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nincs. Kinövi és majd élvezni fogja. Fiam is ilyen volt. Viszont lányom kezdettől fogva imádja.
2014. febr. 17. 14:24
 2/12 meluka válasza:
100%
Szia!Az első időben nálunk is ez volt. a védőnőt én is kérdeztem ,mit tegyek. Mi az "előírás szerint" arccal szembe fürdettük, de ő azt javasolta , fordítsuk meg ,és nézze a vizet ,szóval pocival lefelé fürdessük.és ez be is vált,onnantól vége lett az ordításnak.egyszerűen szerintem nem érezte biztonságban magát úgy. amúgy nagyobb korában sem szerette ha pl.hátrafelé a térdre lefektettük.úgy látszik ő ilyen.próbáljátok ki ,de sztem ne etessétek előtte, teli pocival szerintem nekünk se esne jól a pacsálás :-) remélem segítettem! ( 19 hós a lányunk) szia! JAAAA!!! és no para az egész gyderekneveléssel kapcsolatban,felesleges :-) persze nekem is mondták,de kellett 1,5 év hogy tényleg úgy is csináljam :-) lényeg a kiegyensúlyozott anyuka! menni fog!!! :-) (pedig én totál nem vagyok tyúkanyó típus...)
2014. febr. 17. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Nàlunk is ez volt.Kèsöbb nagyon szeretni fogja!kb 2-3 hóstól. :)
2014. febr. 17. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:
NÁlunk is így volt ami nálunk bevált, hogy a hasára terítettem egy kis kendőt+a párom fogta a két kezét és akkor semmi gond nem volt.
2014. febr. 17. 15:04
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekünk a picit langyosabb (hidegebb) víz és a hason fürdetés vált be.
2014. febr. 17. 15:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Nálunk meg pont a melegebbet szerette. Akkor is ordított, de hamarabb abbahagyta. Nyugi, ez normális, még pár hét és vége.
2014. febr. 17. 15:20
 7/12 anonim ***** válasza:

Nálunk ez 2 évig tartott. Mindent kipróbáltunk, egyszerűen utálta a vizet. 3 évesen csak állni volt hajlandó a kádba. Bőven elmúlt 3 amikor végre hajlandó volt a valagát belenyomni a vízbe:) Most sem viszi túlzásba a pancsolást.

Az biztos, nem lett miatta sok a vízdíj :))))

Mondjuk elég rossz volt úgy fürdetni, hogy mikor már közelített a vízhez visított. Ahogy nőtt egyre nehezebb volt.

Lehet nálatok nem így lesz, de jobb ha tudod hogy van ilyen véglet is. Kitartás!

2014. febr. 17. 16:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt az arccal a víz felé módszert megpróbáljuk, ha meg ez sem jön be, akkor meg muszáj lesz türelmesnek lennünk. :) Csak elég nehéz azt nézni, hogy már rák vörös az ordítástól és egyszerűen képtelen abbahagyni, a szívem szakad meg.
2014. febr. 17. 17:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok, aki írta, hogy a fia volt ilyen. Én amikor elkezdtem vetkőztetni a fürdéshez attól a perctől ordított egészen az öltözés végéig. Akkor nyugodott csak meg, amikor a cici a szájába került. Valaki írta, hogy állva pancsol a gyereke. Na, Ő is ilyen típus. Ma már kádban fürdik, de kizárólag állva. Nyáron a pancsolójába sem hajlandó beleülni csak állva. Nem tudom, hogy ez valaha megváltozik-e. Érdekes, hogy a tesója, aki most 3,5 hónapos az első perctől kezdve imádja a fürdetést, nevet is közben. Szerintem Ő beül majd a kádba. :)

Ne aggódj! Ez el fog múlni. Babád olyan típus, mint az én fiam. 2-3 hós kora körül élvezni fogja a vizet és a pancsit. :)

2014. febr. 18. 06:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Bízom benne, hogy el fog múlni, addig is valahogy kibekkeljük a fürdéseket. :) Ő is csak akkor tud megnyugodni, ha már a cici a szájába került és utána el is alszik szépen.
2014. febr. 18. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!