Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miben fürdessem, ha csak...

Miben fürdessem, ha csak zuhanykabinunk van?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kisfiam 10 hónapos még a babakádban fürdik , elfeküdni már csak úgy tud ha a lába kilóg. Csak zuhanykabinunk van , de attól nagyon fél , egyszer becsuktam az ajtaját( mi kinnt voltunk) és elkezdett üvölteni a hangjától. Van valami nagy kád amiben kényelmesen tud pancsizni?

2013. okt. 29. 21:36
 1/9 anonim ***** válasza:
29%

MEKKORA babakádatok van, hogy egy 10 hónapos gyerek nem fér el benne?!?!?!

A zuhanyzótálca tökéletesen elég lenne, de nem tudom, HOGYAN jut eszedbe becsukni az ajtaját, a gyerek EGYEDÜL benn a vízben, te meg kivül?!?!?!

De ha végképp nem tudsz mást kitalálni, vegyél felfújható pancsolót neki.

2013. okt. 29. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért nem fér el a kádban??

A lányom 2 éves, de még most is ebben fürdik, az a régi, nagy fajta van nekünk.

Persze nem fér el benne, ha elfeküdne benne, de ülve szépen eljátszik benne.

2013. okt. 29. 21:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért fekteted el?két éves múlt a lányunk,mikor még babakádban fürdött(ő is félt a zuhany hangjától),hajmosásnál,ilyesminél egyszerűen hátrahajtottuk a fejét és lelocsoltuk..Mondjuk ő mióta tud ülni,nem is feküdt le a kádba soha,azt sem szerette:)
2013. okt. 29. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Semmi baja nem lesz, ha nem fekszik a kádban. Ülve is kiválóan lehet pancsolni.

később próbáld betenni a kiskádat a zuhanykabinba, és odaguggolni mellé, persze nyitott ajtóval. (Elég kényelmetlen. )Mikor már biztosan áll, beleállíthatod a zuhanytálcába.Ajánlatos csúszásgátló szőnyeget tenni az aljára,esetleg külön kapaszkodót tenni a falra, és kint állva megmosdatni a gyereket. Valamennyi víz persze kifröcsköl, ez elkerülhetetlen.

2013. okt. 29. 21:50
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Kedves első félreértetted szerintem , nem csuktam be a Fiamat és nem is terveztem. Ott volt a kezemben mikor becsuktuk az ajtót és megijedt(mi kívül álltunk). Lehet , hogy nekünk van túl kicsi kádunk :D Szeret feküdni benne. (már amennyire tud) Elfekszik és játszik a kacsákkal nézelődik. A kipacsált víz mennyisége így is több mint ami bennemarad a végére :D
2013. okt. 29. 21:59
 6/9 anonim ***** válasza:

nekünk is csak zuhany van, a babakád eg kicai, ráadásul egy "beépített " babatartó is fogja a helyet.. .

én a kertészáruházban néztem szőlőtaposó dézsát :D bitang nagy, csak kérdés befér e a zuhanyba és hol tároljuk, ha nem használjuk.. ..

lehet inkább teszünk be később egy kádat. .

2013. okt. 30. 06:49
 7/9 A kérdező kommentje:
Apukám is azzal viccelődött , hogy egy nagy dézsát berakunk majd :D csak akkor mi nem férünk be :DA babatartósat pont ezért nem vettük meg :)
2013. okt. 30. 08:07
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi kb 3éve cseréltünk zuhanyra kád helyett... :D
2013. okt. 30. 08:08
 9/9 anonim ***** válasza:

hát ne feküdjön el a kádban. A kisebbik fiam ült a kádban 3 évesen és végigérte ülve a kádat, de félt a nagytól, úgyhogy hagytam, hadd legyen a kicsiban. Kicsi IKEÁ-s babakád, kisebb a szabványosnál. Abban is jól el tudott játszani.

Vegyetek nagyobb babakádat vagy dugd be a zuhanykabin alját és pacsáljon az ottani vízben.

2013. okt. 30. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!