Miben fürdessem, ha csak zuhanykabinunk van?
MEKKORA babakádatok van, hogy egy 10 hónapos gyerek nem fér el benne?!?!?!
A zuhanyzótálca tökéletesen elég lenne, de nem tudom, HOGYAN jut eszedbe becsukni az ajtaját, a gyerek EGYEDÜL benn a vízben, te meg kivül?!?!?!
De ha végképp nem tudsz mást kitalálni, vegyél felfújható pancsolót neki.
Miért nem fér el a kádban??
A lányom 2 éves, de még most is ebben fürdik, az a régi, nagy fajta van nekünk.
Persze nem fér el benne, ha elfeküdne benne, de ülve szépen eljátszik benne.
Semmi baja nem lesz, ha nem fekszik a kádban. Ülve is kiválóan lehet pancsolni.
később próbáld betenni a kiskádat a zuhanykabinba, és odaguggolni mellé, persze nyitott ajtóval. (Elég kényelmetlen. )Mikor már biztosan áll, beleállíthatod a zuhanytálcába.Ajánlatos csúszásgátló szőnyeget tenni az aljára,esetleg külön kapaszkodót tenni a falra, és kint állva megmosdatni a gyereket. Valamennyi víz persze kifröcsköl, ez elkerülhetetlen.
nekünk is csak zuhany van, a babakád eg kicai, ráadásul egy "beépített " babatartó is fogja a helyet.. .
én a kertészáruházban néztem szőlőtaposó dézsát :D bitang nagy, csak kérdés befér e a zuhanyba és hol tároljuk, ha nem használjuk.. ..
lehet inkább teszünk be később egy kádat. .
hát ne feküdjön el a kádban. A kisebbik fiam ült a kádban 3 évesen és végigérte ülve a kádat, de félt a nagytól, úgyhogy hagytam, hadd legyen a kicsiban. Kicsi IKEÁ-s babakád, kisebb a szabványosnál. Abban is jól el tudott játszani.
Vegyetek nagyobb babakádat vagy dugd be a zuhanykabin alját és pacsáljon az ottani vízben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!