Mikor fürdessem inkább? Fél 6-kor, vagy inkább fél 9-kor? 5 hós.
Ha úgy jön ki a szopi ideje, hogy este 6 és utána este 9, akkor te mikor fürdetnéd? Fél 6-kor, vagy inkább fél 9-kor?
Idáig úgy csináltam, hogy nyáron a későbbi fürdetés volt, de amióta hamar sötétedik, hamarabb is jövünk fel a sétából, így már fél 6-kor is szoktam fürdetni. Persze nem mindig így jön ki, mert valamikor ez fél 7-7-re esik, de nem mindig sikerül így. Attól függ, reggel hánykor ébred.
Néhányan már megkérdezték, hogy miért fürdetem ilyen hamar. Végül is lehet később is, mert amúgy sem alszik el 9-nél korábban. De te hogy csinálnád?
én nem szopikhoz kötöttem soha a fürdést. nálunk fél8kor van/volt a fürdés. ha 7kor evett akkor is. úgy is éhes volt utána :)
most már persze nagy, először vacsorázik majd fürdik, de ez volt az alapja a napirendünknek, így minden nap ugyanakkor fekszik, kb. akkor kel, így beállt szépen a napirendünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!