Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a kettő jó...

Szerintetek ez a kettő jó megoldás lehet kicsi szobába két gyereknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ahogy nézegettem ez lenne a legolcsóbb,és egyenlőre csak az ágyat vennénk meg,később az alsó ágyat ha a kicsi is kikerül a rácsos ágyból.Csak elég pici az alvós szobájuk,nap közben a nappaliban vagyunk,éjszakára nem zavarna,ha elfoglalja az ágy majdnem az egész szobát.Nappal meg ugye össze lehet tolni.

persze ha befér az egyik a másik alá,ezt még le kell mérnünk...

De amúgy milyen ötlet?

2014. febr. 17. 11:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a tanácsokat is,meg a linkeket is:)Komolyan néha kiábrándulok ebből az oldalból,de ilyenkor mikor ennyi segítséget kapok ismeretlen emberektől rájövök,hogy vannak itt igazán jófejek:D

Mivel a nagy még csak 3 éves se én,se a párom nem szeretnénk emeletes ágyat venni.Oké,hogy tudna aludni alul,de ahhoz túl "nagy" egy ilyen ágy,hogy most megvegyük.Viszont megnéztük a moebelix-eset és nagyon szuper:)Lemértük,befér alá az alsó ágy,de párom szerint annyira masszív,hogy még emeletes ágyat is tudna belőle csinálni később!Szóval szerintem maradunk ennél a verziónál:)

De tényleg nagyon köszönöm a kedves válaszokat!:)

2014. febr. 17. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!