Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a kettő jó...

Szerintetek ez a kettő jó megoldás lehet kicsi szobába két gyereknek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

ahogy nézegettem ez lenne a legolcsóbb,és egyenlőre csak az ágyat vennénk meg,később az alsó ágyat ha a kicsi is kikerül a rácsos ágyból.Csak elég pici az alvós szobájuk,nap közben a nappaliban vagyunk,éjszakára nem zavarna,ha elfoglalja az ágy majdnem az egész szobát.Nappal meg ugye össze lehet tolni.

persze ha befér az egyik a másik alá,ezt még le kell mérnünk...

De amúgy milyen ötlet?

2014. febr. 17. 11:46
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amúgy ha az utolsó amit írsz az amire gondolok,akkor kb ez a mi megoldásunk is ilyen lenne,csak nem 1 komplett ágy,hanem 2 részből összetéve
2014. febr. 17. 14:28
 12/21 A kérdező kommentje:

[link]

ilyenre gondoltál?

2014. febr. 17. 14:30
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de szerintem is jobb egy emeletes ágy, akkor mindkettőnek lesz saját fix kuckója és marad hasznosítható "tánctér". Mire a pici kiköltözik a rácsosból, a nagy elég nagy lehet a felső ágyhoz. És akár használtan is lehet kapni aukciós oldalakon.
2014. febr. 17. 14:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Bocsi valóban nem jól linkeltem

[link]

de ilyet láttam már máshol is, talán a jyskbe??? hát nem tudom de több áruházban van, lehet az ikeában is.

Elvileg vendégágynak írja a kihúzható részt, de szerintem annyi, hogy az alacsonyabban van.

2014. febr. 17. 15:01
 15/21 A kérdező kommentje:

igen,ilyet linkeltem én is most utoljára.

De az a megoldás,ahogy eredetileg gondoltam(ami a kérdésben van) is hasonló lenne,csak 2 különböző részből áll,és a 2.-at(ikeás) elég lenne később megvenni,mikor már aktuális.

köszi,hogy elküldted:)

2014. febr. 17. 15:06
 16/21 anonim ***** válasza:

közben nem olvastam amiket írtál :)

igen valóban végülis olyan lenne amit kérdeztél, de így tuti befér alá stb. Bár ha jól leméred a dologkat akkor jónak kell lennie.

Annyi még, hogy nincs semmi leesésgátló így rajtuk, legalábbis a legalacsonyabbon nincs semmi, valami lehet kéne rá.

Vagy valami szekrényágy?

[link]

[link]

2014. febr. 17. 15:36
 17/21 A kérdező kommentje:

huh ezek is tök jó ötletek,köszi:)

a leesésgátló nem gond,a nagy nem esik le,a kicsinél meg megoldjuk majd,amúgy nem olyan magas a matrac,és az ikeás fémnek van egy pereme.

Minden esetre lemérjük az eredeti ötletet,összejön-e aztán meglátjuk:)

De mindenképpen ezzel jönnénk ki legolcsóbban!

köszönöm a válaszokat,jó ötleteket:)

2014. febr. 17. 16:08
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nemcsak az a lényeg, hogy alá beférjen, hanem hosszába is, erre is figylejetek!

Ahogy nézem a második linken lévőt kb tök ilyenünk van csak Jyskes

[link]

magasságra 22 cm a hely a földtől, de hosszába 197cm a két láb közti hely, elvileg az ikeás is 197 cm hosszú, mármint a fiókágy, de a matrac 200cm szokott lenni, nem tudom az a 3cm hogy viselkedik, mennyire könnyen betolható stb. Mondjuk picit legfeljebb levágtok a matracból :)

Na nem tudom elmagyarázni, de remélem látod.

2014. febr. 17. 16:25
 19/21 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok én vagyok aki a sok linket betette ide :)
2014. febr. 17. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
2014. febr. 17. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!