Szerintetek ez a kettő jó megoldás lehet kicsi szobába két gyereknek?
ahogy nézegettem ez lenne a legolcsóbb,és egyenlőre csak az ágyat vennénk meg,később az alsó ágyat ha a kicsi is kikerül a rácsos ágyból.Csak elég pici az alvós szobájuk,nap közben a nappaliban vagyunk,éjszakára nem zavarna,ha elfoglalja az ágy majdnem az egész szobát.Nappal meg ugye össze lehet tolni.
persze ha befér az egyik a másik alá,ezt még le kell mérnünk...
De amúgy milyen ötlet?
Bocsi valóban nem jól linkeltem
de ilyet láttam már máshol is, talán a jyskbe??? hát nem tudom de több áruházban van, lehet az ikeában is.
Elvileg vendégágynak írja a kihúzható részt, de szerintem annyi, hogy az alacsonyabban van.
igen,ilyet linkeltem én is most utoljára.
De az a megoldás,ahogy eredetileg gondoltam(ami a kérdésben van) is hasonló lenne,csak 2 különböző részből áll,és a 2.-at(ikeás) elég lenne később megvenni,mikor már aktuális.
köszi,hogy elküldted:)
közben nem olvastam amiket írtál :)
igen valóban végülis olyan lenne amit kérdeztél, de így tuti befér alá stb. Bár ha jól leméred a dologkat akkor jónak kell lennie.
Annyi még, hogy nincs semmi leesésgátló így rajtuk, legalábbis a legalacsonyabbon nincs semmi, valami lehet kéne rá.
Vagy valami szekrényágy?
huh ezek is tök jó ötletek,köszi:)
a leesésgátló nem gond,a nagy nem esik le,a kicsinél meg megoldjuk majd,amúgy nem olyan magas a matrac,és az ikeás fémnek van egy pereme.
Minden esetre lemérjük az eredeti ötletet,összejön-e aztán meglátjuk:)
De mindenképpen ezzel jönnénk ki legolcsóbban!
köszönöm a válaszokat,jó ötleteket:)
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem nemcsak az a lényeg, hogy alá beférjen, hanem hosszába is, erre is figylejetek!
Ahogy nézem a második linken lévőt kb tök ilyenünk van csak Jyskes
magasságra 22 cm a hely a földtől, de hosszába 197cm a két láb közti hely, elvileg az ikeás is 197 cm hosszú, mármint a fiókágy, de a matrac 200cm szokott lenni, nem tudom az a 3cm hogy viselkedik, mennyire könnyen betolható stb. Mondjuk picit legfeljebb levágtok a matracból :)
Na nem tudom elmagyarázni, de remélem látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!