Skyrim kicsi kép. Mi a megoldás?
Feltelepítettem a Razor1911-es Skyrim-et. Az a hiba hogy mikor elindítom ez jön be: [link]
Használtam már ezt a Razor1911-es verziót csak utána letöröltem a játékot xD
De akkor is volt ez a hiba hogy kicsi a kép, akkor ujraindítottam a játékot és jo volt, most nem jo...
Hogy tudnám megcsinálni?
Amikor indítod a játékot fel kéne jönnie egy kis ablaknak, egy szép havas kéépel, jobb oldalán 5 menüponttal: Play/Options/Data files/Tech support/Exit
Az Options-ra kattintva átállíthatod a felbontást és az egyéb grafikai beállításokat.
Ha nem jön be ez a menü, akkor nem a játék eredeti indítófájlját használod az indításhoz. Ez nem gond, de ahhoz hogy átállítsd a felbontást, az eredetit kell használnod. Ha beállítottad lépj ki, és indítsd az általad szokott módon.
Nekem azóta már megjavult...
Az a megoldás hogy ahányszor csak tudsz a launcherben(nekem 3x kellett) rákattintassz az istallra, aztán utána már rendesen bejön az Options meg au ilyenek a launcherben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!