Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szulok! Ha egyedul vagytok...

Szulok! Ha egyedul vagytok otthon, ti bele szoktatok nezni kamasz gyerekeitek iroasztalfiokjaiba?

Figyelt kérdés

2014. febr. 14. 19:52
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
55%
Nézegessétek csak, aztán később csodálkozzatok, miért csak kéthetente hív fel titeket. Nagyon könnyen el lehet veszíteni a másik bizalmát.
2014. febr. 15. 15:34
 22/26 anonim ***** válasza:
0%

Tévedésben vagy kisgyerek az okos szülő nem fogja tudatni vele semmiképpen,h utánanéz,hiszen attól kezdve a gyerek nem fog megbízni benne.

Hanem,ha látja,h problémája van,megpróbálja kihúzni belőle,hogy segítsen.

Pl.: bántja e valaki a suliban,mert például nem mondja el,mert szégyenli a dolgot.

2014. febr. 15. 16:33
 23/26 acelsziv ***** válasza:
58%

Okos szülő mi? Aki hülyének nézi a gyereket, hogy az nem fogja észrevenni, hogy kutakodnak a cuccai közt.

Nevetséges.

2014. febr. 15. 18:31
 24/26 anonim ***** válasza:
22%

Az a baj,hogy ide főként nem szülők írnak,hanem a sértett kamaszok.

Innentől kezdve komolytalan a kérdés.

2014. febr. 15. 18:35
 25/26 acelsziv ***** válasza:
Ahogy azt te gondolod.
2014. febr. 15. 19:09
 26/26 anonim ***** válasza:
59%
Nem,soha nem néztem bele...bár a legnagyobb gyerekem már 22 éves lesz,én a zsebeibe se turkáltam/turkálok soha.Mivel én is voltam fiatal tudom milyen rossz,amikor az ember "lelepleződik".Az ő magánéletüket is illik tiszteletbe tartani.Mondjuk én az Uram ruháiban se turkálok soha(éppen ezért nem egyszer mostok ki zsepit,papírpénzt,névjegykártyát stb.)Nem vagyok kíváncsi típus.3 gyerekes
2014. febr. 18. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!