Szulok! Ha egyedul vagytok otthon, ti bele szoktatok nezni kamasz gyerekeitek iroasztalfiokjaiba?
Figyelt kérdés
2014. febr. 14. 19:52
21/26 anonim válasza:
Nézegessétek csak, aztán később csodálkozzatok, miért csak kéthetente hív fel titeket. Nagyon könnyen el lehet veszíteni a másik bizalmát.
22/26 anonim válasza:
Tévedésben vagy kisgyerek az okos szülő nem fogja tudatni vele semmiképpen,h utánanéz,hiszen attól kezdve a gyerek nem fog megbízni benne.
Hanem,ha látja,h problémája van,megpróbálja kihúzni belőle,hogy segítsen.
Pl.: bántja e valaki a suliban,mert például nem mondja el,mert szégyenli a dolgot.
23/26 acelsziv válasza:
Okos szülő mi? Aki hülyének nézi a gyereket, hogy az nem fogja észrevenni, hogy kutakodnak a cuccai közt.
Nevetséges.
24/26 anonim válasza:
Az a baj,hogy ide főként nem szülők írnak,hanem a sértett kamaszok.
Innentől kezdve komolytalan a kérdés.
26/26 anonim válasza:
Nem,soha nem néztem bele...bár a legnagyobb gyerekem már 22 éves lesz,én a zsebeibe se turkáltam/turkálok soha.Mivel én is voltam fiatal tudom milyen rossz,amikor az ember "lelepleződik".Az ő magánéletüket is illik tiszteletbe tartani.Mondjuk én az Uram ruháiban se turkálok soha(éppen ezért nem egyszer mostok ki zsepit,papírpénzt,névjegykártyát stb.)Nem vagyok kíváncsi típus.3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!