Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy fontosabb...

Volt már olyan, hogy fontosabb telefont úgy tudtatok csak elintézni, hogy közben a gyerekre is figyelni kellett, mert végig nyaggatott?

Figyelt kérdés

Beszéltem szülésznőmmel,és persze 3 évesem addig tök jól elvolt,telefonálás közben meg végig hozzám dumált,kért valamit,mindegy nem is ez a lényeg,hanem hogy így utólag úgy érzem elég "zagyván" beszélhettem...igyekeztem oda figyelni,meg nem is beszéltünk sokat,de hihetetlen hogy általában akkor jön rájuk az 5 perc mikor valamit el kéne intéznem...

Gondolom vagyis remélem hallotta a szülésznőm,hogy háttérben mi megy,szóval csak nem néz "hülyének" amiért nem voltam valami összeszedett :)

2014. febr. 13. 14:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, én is mindig így telefonálok (4,5, 2,5 és 1 éves gyerekek vannak itthon). Ha valami fontos telefont kell elintéznem, akkor azt igyekszem nyáron játszótéren, ilyenkor meg alvásidőben elintézni. Azon szoktam mosolyogni, amikor el akarnak valamit adni telefonon, és megkérdezik, hogy alkalmas-e most az időpont nekem a beszélgetésre :-)
2014. febr. 13. 14:09
 2/5 A kérdező kommentje:

ja igen,ezeket én is szeretem,nem is tudom mit válaszoljak,mert kb soha nem alkalmas :D

Nekem 2 gyerekem van,és most a szülésznőm hívott,amúgy én is igyekszem olyankor telefonálgatni mikor alszanak.

2014. febr. 13. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is mindig úgy telefonálok hogy közben pont elkezd a másfél évesem hisztizni valami miatt. Persze én is össze-vissza beszélek ilyenkor, kétfelé képtelenség figyelni :)
2014. febr. 13. 14:40
 4/5 A kérdező kommentje:
csak abban reménykedek hogy a telefon másik oldalán megértőek:D
2014. febr. 13. 14:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Velem olyan is előfordult, hogy séta közben beleordítottam valaki fülébe. A nagyfiam előreszaladt, én meg szóltam neki, hogy várjon meg:-) Vagy kinyomtam, mert éppen elesett vagy egymást trancsírozták. Nyáron én is játszótéren intézem, itthon meg ahogy sikerül.
2014. febr. 14. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!