Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyira tanácstalan vagyok!...

Annyira tanácstalan vagyok! Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Szóval 13 hónapos a lányunk.Én jelenleg GYED-en vagyok.

Ahol eddig dolgoztam,oda nem szeretnék vissza menni.

Viszont most megtaláltam álmaim állását,amit viccből meg is pályáztam.Behívtak,hogy esélyes vagyok a munkára.

De már jövőhéten kezdeni kellene,ha megkapom.

A lányom még szopizik napi 2-3x.Éjjel is ébred még párszor.

A férjem is sokat dolgozik,nem tud rá ügyelni.A nagyszülők is dolgoznak.Nincs kire bíznom, míg én is dolgoznék.Nem szorulunk rá a pénzre,jól élünk így is,de én annyira szeretném ezt a munkát.

Ti hogy döntenétek?Elfogadnátok,vagy maradnátok itthon még 1 évet,mert ha betölti a kettőt,akkor úgyis mennék dolgozni.Adjam most bölcsibe?Vagy családi napközi?Vagy keressek mellé bébiszittert?Nem tudom.Annyira tanácstalan vagyok.A férjem azt szeretné,hogy maradjak még itthon,de akkor elvesztem ezt a nagyon jó munkát.

Segítsetek,kérlek!!

2014. febr. 12. 14:18
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
elvállalnám, de csak bébiszitterrel, bölcsibe, csanába nem adnám, egyrészt kicsi hozzá, másrészt ma szerda délután van, 2 nap alatt lehetetlen helyet találni, beíratni és beszoktatni.
2014. febr. 12. 15:07
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen,én is inkább bébiszitterre bíznám,de nincs ilyen ismerősöm.Vadidegenre meg nem szivesen bíznám,nem tudom honnan keríthetnék megbízható,megfelelő bébiszittert mellé.
2014. febr. 12. 16:06
 23/23 anonim ***** válasza:

Én a helyedben elvallalnam a munkát. Feltéve, ha a gyermeket biztonságos helyre tudom tenni, míg dolgozom.

Úgy látom, ilyened nincsen, így nem.tudom, mégis hogy szeretnéd ezt az egészet.

Esetleg fórumokon, fb-n, kisgyermrkes ismerősoknel érdeklődhetnel, vállalná-e vki, h napi 4-5 órában vigyazna a lanyodra.

2014. febr. 12. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!