Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Annyira tanácstalan vagyok!...

Annyira tanácstalan vagyok! Ti hogy döntenétek?

Figyelt kérdés

Szóval 13 hónapos a lányunk.Én jelenleg GYED-en vagyok.

Ahol eddig dolgoztam,oda nem szeretnék vissza menni.

Viszont most megtaláltam álmaim állását,amit viccből meg is pályáztam.Behívtak,hogy esélyes vagyok a munkára.

De már jövőhéten kezdeni kellene,ha megkapom.

A lányom még szopizik napi 2-3x.Éjjel is ébred még párszor.

A férjem is sokat dolgozik,nem tud rá ügyelni.A nagyszülők is dolgoznak.Nincs kire bíznom, míg én is dolgoznék.Nem szorulunk rá a pénzre,jól élünk így is,de én annyira szeretném ezt a munkát.

Ti hogy döntenétek?Elfogadnátok,vagy maradnátok itthon még 1 évet,mert ha betölti a kettőt,akkor úgyis mennék dolgozni.Adjam most bölcsibe?Vagy családi napközi?Vagy keressek mellé bébiszittert?Nem tudom.Annyira tanácstalan vagyok.A férjem azt szeretné,hogy maradjak még itthon,de akkor elvesztem ezt a nagyon jó munkát.

Segítsetek,kérlek!!

2014. febr. 12. 14:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán értem az anyagi részt. Jövőre mindenképp visszamennél, mert kell a pénz, vagy nem szorultok rá? Vagy megtehetnéd, hogy otthon maradsz, de szeretnél mindenképp dolgozni? Mert ha ez utóbbi, akkor menj most. Ha nem, akkor meg nem menj egy jó darabig, ha nem muszáj.
2014. febr. 12. 14:31
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
most olvasom hogy nem kötött a munkaidő,és csak napi 4-5 óra. így már kicsit más a helyzet. de igy sem könnyű a döntés
2014. febr. 12. 14:32
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
ráadásul 4-5 óra egyátalán nem sok,semmiről nem fogsz lemaradni
2014. febr. 12. 14:33
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
Én a helyedben elvállalnám a munkát. Azt mondod, hogy 2-3 alkalommal szopizik, tehát reggel, délben, este, ideális esetben. Reggel szopizik, 4-5 órát bent vagy a munkahelyen haza érsz, megint szopizik, este pedig otthon vagy. Ha anyagilag megteheted, akkor bébiszitter, mert jön reggel, munkaidő végére elsétál a kicsivel az iroda elé és te szépen hazajössz a kicsivel. Mivel anyagilag jobban fogtok állni, így a vele töltött időt még tartalmasabban el fogod tudni tölteni, mert még értékesebb lesz minden együtt töltött perc. Nekem a gyerekeim bölcsisek voltak, de most sem látom hátrányát. egyrészt a kicsik sokkal hamarabb alkalmazkodnak az új dolgokhoz. A munka pedig a mai állapotok között igen képlékeny dolog, mert lehet, hogy egy ilyen álom melóra megint várhatsz hosszú-hosszú éveket.
2014. febr. 12. 14:35
 15/23 A kérdező kommentje:

Azért mennék mindenképp dolgozni,ha betölti a kettőt,mert szeretnék!Sajnos nem vagyok egy itthon ülő tipus,és nagyon szeretek dolgozni is. :) Ezt apa is tudja.Így vállaltunk babát is,hogy megbeszéltük,ha betölti a kettőt,megy bölcsibe,én pedig dolgozni.

A nappali szopikat lehet elhagyná,mert volt már olyan hogy apa volt vele itthon,és szopi idő lett volna,de el volt nélküle is,és el is aludt.Mert leginkább alváshoz használja.

Még mindig nem tudom,hogy döntsek...

2014. febr. 12. 14:35
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem próbálod ki, addig nem fogod megtudni, hogy jól sül -e el a dolog, vagy sem! :-)
2014. febr. 12. 14:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg nem kérdés. Ha szeretnél dolgozni és nem vagy otthonülő típus, akkor menj. Én pont fordítva vagyok összerakva. :)
2014. febr. 12. 14:44
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Akkor belevágok.Van 3 hónap próbaidő,ha nem működne így a dolog,vagy a lányom nagyon hiányolna,nem bírná nélkülem,akkor otthagyom a munkát.

Remélem jól döntöttem...

2014. febr. 12. 14:47
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Ha a gyereknek rossz, akkor abbahagyod. Azért ő legyen az első.:)
2014. febr. 12. 14:50
 20/23 A kérdező kommentje:
Persze,hogy ő az első!De épp ezért kell a munka is,hogy mindene meg legyen.Sajnos a mai világban,nagyon fontos az hogy az ember dolgozni tudjon.
2014. febr. 12. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!