Annyira tanácstalan vagyok! Ti hogy döntenétek?
Szóval 13 hónapos a lányunk.Én jelenleg GYED-en vagyok.
Ahol eddig dolgoztam,oda nem szeretnék vissza menni.
Viszont most megtaláltam álmaim állását,amit viccből meg is pályáztam.Behívtak,hogy esélyes vagyok a munkára.
De már jövőhéten kezdeni kellene,ha megkapom.
A lányom még szopizik napi 2-3x.Éjjel is ébred még párszor.
A férjem is sokat dolgozik,nem tud rá ügyelni.A nagyszülők is dolgoznak.Nincs kire bíznom, míg én is dolgoznék.Nem szorulunk rá a pénzre,jól élünk így is,de én annyira szeretném ezt a munkát.
Ti hogy döntenétek?Elfogadnátok,vagy maradnátok itthon még 1 évet,mert ha betölti a kettőt,akkor úgyis mennék dolgozni.Adjam most bölcsibe?Vagy családi napközi?Vagy keressek mellé bébiszittert?Nem tudom.Annyira tanácstalan vagyok.A férjem azt szeretné,hogy maradjak még itthon,de akkor elvesztem ezt a nagyon jó munkát.
Segítsetek,kérlek!!
Istenem!Annyira nehéz.Amit írtatok,mind igaz.Én is így látom őket.
Az egyik oldal,hogy a munka mindig kell,hogy az ember jól tudjon élni.
A másik,meg ott a lányom,akit imádok,és nem akarok lemaradni semmiről.Szüksége is van még rám.
Szerencsére nincs kötött munka idő.Kb. napi 4-5 órát kell bent töltenem,a többit itthonról is tudom végezni.
Csak igen,az a gond,hogy ha el is fogadom,idő kell még a picit átszoktatom másra.
Ajjj,annyira nehéz ez!
Köszönöm hogy írtatok!!
nézd! azt írod,nem vagytok rászorúlva a pénzre. és a nagyszülőkre sem tudsz számítani,a párod is azt mondja hogy ne menj vissza. sokat is szopizik,éjjel fel kell.
ezt összegezve: én nem mennék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!