Szörnyeteg vagyok ha nem érzek semmi rosszat ha arra gondolok hogy lehet abortuszom lesz?
Úgy értem, most lehetséges hogy terhes vagyok, és nekem természetes hogy ha az vagyok akkor elvetetem... Egyáltalán nem sajnálnám.. Próbálom meggyőzni magam hogy ez rossz és rosszul kéne éreznem magam, és sajnálnom kéne, de egyszerűen nem megy.
Nagyon-nagyon-nagyon pici az esélye a terhességnek, most csak eszembe jutott, de volt már komolyabb para, akkor ugyanez volt a hozzáállásom.
Rossz ember vagyok emiatt? A gyerekeket se szeretem...
20/L
Párom úgy áll hozzá, hogy ha terhes lennék, gond lenne, akármit csinálunk onnantól, mert ha megtartom, eléggé összekuszálná az életünket, és főleg nem való nekem/nekünk még... Ha elvetetem, akkor pedig nem jó egy "részemet megölni". Szóval ő úgy van vele hogy én döntök, ő támogat és mellettem van. De szerencsére most nincs gáz.
Köszi a válaszokat! Voltak tanulságosak, remélem tényleg arról van szó hogy éretlen vagyok ehhez (ami szerintem nem olyan nagy baj ennyi idősen.. :D )
Megkérdezhetem, milyen tanulságokat vontál le, ha nem vagyok tolakodó?
Írhatsz akár privát is, megköszönném. Üdv.:)
http://www.youtube.com/watch?v=WbtI1LsbiIQ
0:50-től nézd...Én 19 évesen vállaltam gyereket , sose jöttem ki ezelőtt velük...ma már lassan 21 évesen a 3.-at várom , inkább öröm , mint akadály , sőt rám ösztönzően hatnak.:)
nezd szerintem meg teljesen felesleges tuldramatizalni a dolgot. mindenki eleteben van sok rossz dolog,amiert a mosoly az arcan nem mindig oszinte minek kell meg pluszba egy olyat is beletenni hogy megoltem a fiamat?
Meg tenyleg azt nem ertem miert kell rogton elitelni valakit.
Oke, te nem tennel ilyet es kivanom neked hogy tenyleg soha ne kerulj olyan helyzetbe, hogy egyaltalan felmeruljon ilyen dolog, de ha ne adja a sors, valaki baratnod, ismerosod, valaki a kornyezetedbol igy dont, elfordulsz tole? o is egy gonosz koszivu no lesz? Nem ugye? mert a baratnod, meghallgatod es elfogadod az indokat. Akkor a " nev nelkuli" kerdezot miert kell bantani vagy aki tul van rajta?
Van eleg lelki nyomorek az utcan, nem kell tobb embert azza tenni egy dontes miatt. Most tok hulye pelda, de a vedono mondja ugye, hogy a 3 nap, addig gondolkodhatok, en szemely szerint megkerdeztem tole, hogy maga szerint megis mit csinaltam az elmult hetekben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!