A H1N1 védőoltást csak teljesen egészségesen adják be?
Figyelt kérdés
Van előtte vizsgálat? Nincs panasz, nem fáj a torkom, nincs lázam, de mintha kerülgetne valami. Még szopizik a kicsim. Inkább várjak a beadatással?2009. dec. 8. 13:28
1/2 anonim válasza:
Mindenképpen kérd meg az orvost, vizsgáljon meg alaposan. Ő majd eldönti, beadható-e az oltás. Én tegnap akartam beadatni, de piros a torkom (nem igazán fáj, csak kicsit kapar), és a doki így nem adta be, egy hét múlva kell megint mennem. Ha addig meg nem szülök....remélem nem csúszok ki az időből.
36 hetes kismama
2/2 anonim válasza:
Én ma kaptam meg, még csak meg sem vizsgált a doki! Remélem nem lesz semmi baj!Viszont mostmár nem csak a 6 hónapostól fiatalabb babák hozzátartozói kapják ingyen, hanem kitolták a határidőt 1 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!