Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ma is meghalt az egyik kismama...

Ma is meghalt az egyik kismama! Csak kiváncsi vok, hogy betegen, vagy egészségesen kapták el!? Mert ezt nem mondták, és nem mind1!

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
van amelyik egészségesen, van amelyik betegen... egyébként majndem mindegy, önmagában is elég "kockázati tényező" a kismamaság... veszélyeztettek vagyunk mintha tüdőbetegek lennénk, ne nyugtasd magad ezzel hogy nem mindegy. és jobb ha beszélsz szerintem az orvosoddal erről mint hogy itt már megint vita legyen ebből az unalmas témából. bocs
2009. dec. 7. 14:45
 2/7 anonim ***** válasza:
35%

fejezzetek mar beeeee!nem elg hogy a teveben is errol megy a duma allandoan itt is minden 2. kerdes ez.

felunk mi igy is elegge nem kell allandoan errol kerdezni beszelni.halgasd a hireket es megtudod,vagy olvass visszabb csak hadjatok mar abba ezt a h1n1 valo kerdeseket!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. dec. 7. 16:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom....ne törődj ezzel a hírrel mert a sima influenza vagy akármi más betegség is van olyan veszélyes a terhességre mint ez a francos vírus.Pihenj és élvezd az álapotodat.
2009. dec. 7. 17:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy a 3. írja! :)
2009. dec. 7. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Hello, én még nem hallottam, hogy ma is meghalt valaki. Mindjárt lesz a híradó, de ha felmész a hírstartra lehet hogy találsz valamit.

(Amúgy meg akit nem érdekel a kérdés, az ne írjon semmit ide, nem is értem, hogy akkor miért olvassa el a kérdést. Engem érdekel a sorsom és a kisbabámé is és nagyon idegesítő, hogy valaki feltesz egy kérdést, még ha 100x is és csak támadó "válaszok" vannak.)

2009. dec. 7. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Most mondják, hogy a szegedi kismama halt meg szegényke! Részvétem! :(
2009. dec. 7. 18:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy idegsitő a kérdés,100-adjára is,de nem azért irom ki hogy idegesitsek bárkit is!!!!!Csak érdekelt,hogy ök betegek voltak e,vagy sem!Mert az egyik kismama hála a jó istennek meggyógyult!!!!!
2009. dec. 8. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!